Kretingos r. susidūrė sunkvežimis, greitoji ir lengvasis automobilis – į ligoninę nuvežtas 8-metis

Vienas vaikas buvo sužalotas antradienį Klaipėdos rajone susidūrus sunkvežimiui, lengvajam automobiliui ir greitosios pagalbos automobiliui.

 Kretingos r. į avariją pateko sunkvežimis, lengvasis automobilis ir greitosios pagalbos automobilis.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Kretingos r. į avariją pateko sunkvežimis, lengvasis automobilis ir greitosios pagalbos automobilis.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 2, 2023, 10:33 AM

Kaip pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, rugpjūčio 1 d. apie 14 val. 02 min. Kretingos r. ugniagesiai buvo iškviesti į Kretingos seniūniją, Žibininkų kaimą, Mokyklos g. Klaipėdos apskrities policijos pareigūnai paprašė, kad gelbėtojai po avarijos nuvalytų ant kelio išsiliejusius tepalus bei duženas.

Atvykę ugniagesiai įvykio vietoje rado tris susidūrusius automobilius: sunkvežimį „Volvo“, lengvąjį automobilį „Honda CR-V“ ir greitosios pagalbos automobilį „Fiat Ducato“.

Ugniagesiai nušlavė nuo važiuojamosios kelio dangos 100 kvadratinių metrų plote pabirusias automobilių duženas bei plastikines detales.

Klaipėdos apskrities VPK atstovė Asta Kažukauskienė lrytas.lt informavo, kad policija pranešimą apie avariją gavo apie 13 val. 44 min. Pirminiais duomenimis, susidūrus sunkvežimiui „Volvo“, kurį vairavo 1995 m. gimęs vyras, ir automobiliui „Honda“, kurį vairavo 1965 m. gimęs vyras, pastarasis automobilis nuskriejo nuo kelio. O į sunkvežimio galą tuo pat metu atsitrenkė iš paskos važiavęs greitosios pagalbos automobilis.

Per incidentą nukentėjo automobilio „Honda“ keleivis (gim. 2015 m.). Berniukas nuvežtas į ligoninę.

Pasak policijos, visi vairuotojai buvo blaivūs.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo