Prieš kelias dienas per tvorą Alytuje lipęs ir smarkiai susižalojęs vyras mirė Vilniaus ligoninėje Panevėžyje mirtinai susižalojo gatvėje nugriuvęs vyras

Vilniaus medikams nepavyko išgelbėti gyvybės alytiškio, kuris smarkiai susižalojo lipdamas per tvorą. Tuo tarpu Panevėžio policija praneša apie gatvėje griuvusį ir mirtinai susižalojusį vyriškį.

Žvakutė.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Žvakutė.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 2, 2023, 9:12 AM, atnaujinta Aug 2, 2023, 9:18 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, rugpjūčio 1 d. apie 0 val. 39 min. gautas pranešimas, kad Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikų reanimacijoje mirė vyras (gim. 1948 m.).

Vyriškis į klinikas dėl durtinės dešinės pažasties žaizdos buvo pristatytas liepos 31 d. apie 22 val. 58 min. iš Alytaus apskrities S.Kudirkos ligoninės.

Pirminiais duomenimis vyras susižalojo lipdamas per tvorą.

Pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Tuo tarpu Panevėžio policija policija praneša apie gatvėje mirtiną traumą patyrusį vyrą. Kaip rašoma policijos pranešime, rugpjūčio 1 d. apie 6 val. 50 min. Panevėžyje, Panevėžio ligoninėje mirė vyras (gim. 1959 m.), kuris š.m. liepos 23 d. į ligoninę pristatytas iš namų.

Pirminiais duomenimis vyriškis griuvo gatvėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.