Tragiška lietuvio mirtis Lenkijoje: po avarijos išlipus iš automobilio jį partrenkė atvažiuojantis sunkvežimis

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Lenkijoje įvyko tragiškas eismo įvykis, kuriame žuvo Lietuvos pilietis. Susidūrus su kitu automobiliu, vyras išlipo iš transporto priemonės ir netrukus jį partrenkė atvažiuojantis sunkvežimis.

Lenkijos policija.<br>Reuters/Scanpix asociatyvi nuotr.
Lenkijos policija.<br>Reuters/Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-08-02 17:12, atnaujinta 2023-08-02 17:16

Lenkijos žiniasklaida praneša, jog nelaimė įvyko Didžiosios Lenkijos vaivadijoje, A2 kelyje, šiek tiek prieš 23 valandą. Naujienų portalo goniec.pl duomenimis, tą naktį minėtame kelyje buvo užfiksuoti du eismo įvykiai.

Prieš įvykstant mirtinai nelaimei, netoli Konino, susidūrė dvi transporto priemonės. Pirminiais duomenimis, vieną jų vairavo Lietuvos pilietis. Kaip rašo goniec.pl, Konino savivaldybės policijos komisariato atstovo teigimu, 42 metų Lietuvos pilietis nesilaikė saugaus atstumo nuo priekyje važiavusio „Hyundai“ automobilio ir rėžėsi į jo galą.

Įvykus avarijai minėtas lietuvis išlipo iš automobilio ir ėmė eiti avarine eismo juosta link Poznanės. Netrukus vyriškį ištiko tragiška nelaimė. Jis pateko po atvažiuojančio vilkiko „MAN“ ratais, kurį vairavo 29 metų Poznanės rajono gyventojas. Nuo patirto smūgio lietuvis žuvo vietoje.

Tragiško eismo įvykio aplinkybės aiškinasi pareigūnai ir prokuratūra. Kol kas duomenų, kokį automobilį vairavo lietuvis, nėra pateikiama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.