Praėjusią parą Kėdainių, Kauno, Vilkaviškio ir Jurbarko rajonuose degė ražienos

Praėjusią parą ugniagesiai gavo pranešimus apie Kėdainių, Kauno, Vilkaviškio ir Jurbarko rajonuose degančias ražienas, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Ražienos.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Ražienos.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 7, 2023, 11:42 AM

PAGD duomenimis, 15 val. 10 min. gautas pranešimas, kad Kėdainių rajone, kelyje Miegėnai-Alksnėnai (apie 3–4 km) dega laukai. Ugniagesiai gesino ražienas, degusias 700 arų plote.

Sekmadienį, 16 val. 8 min. gautas pranešimas apie Kauno rajone, Vilkėnų kaime, Labūnavos gatvėje, degantį javų lauką. Ugniagesiams teko gesinti 2 hektarų plote degusias ražienas.

Anot PAGD, praėjusią parą, 16 val. 45 min. gautas pranešimas, kad Vilkaviškio rajone, Lakštučių kaime, Lakštingalų gatvėje, dega transformatorinė ir šalia žolė. Paaiškėjo, kad degė ražienos, išdegė apie pusės hektaro ražienų plotas.

Praėjusią parą gautas pranešimas ir apie degančias ražienas Jurbarko rajone. 16 val. 10 min. PAGD informuota, kad Pupkaimio kaime kad dega ražienos apie du arų plote. Galiausiai ugniagesiai gesino 20 arų plote degusias ražienas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.