Praėjusią parą Kalvarijų ir Kėdainių rajonuose degė ražienos, Kauno rajone liepsnojo šieno rulonai

Kalvarijų ir Kėdainių rajonuose praėjusią parą užsidegė ražienos, o Kauno rajone ugniagesiams teko gesinti šieno rulonus, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

 Gaisras.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
 Gaisras.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2023, 11:19 AM

PAGD duomenimis, ketvirtadienį, 16 val. 42 min. gautas pranešimas, kad Kėdainių rajono savivaldybėje, Rudakių kaime, dega ražienos, gaisras plinta link pastatų. Gaisto metu išdegė apie 150 arų plotas. Gesinti gaisrą padėjo ūkininkas su savo technika.

Anot ugniagesių, ketvirtadienį, 19 val. 14 min. gautas pranešimas apie liepsnojančias ražienas Kalvarijų savivaldybėje, Trakėnų kaime, Laukų gatvėje. Gaisro metu išdegė apie 0,5 hektaro ražienų.

Kaip pranešė PAGD, praėjusią parą, 14 val. 44 min. gautas pranešimas, kad Kauno rajone, Jonučių kaime, Užtvankos gatvėje, prie tvenkinio dega šienas. Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, paaiškėjo, kad dega apie 70 šieno rulonų. Dalį rulonų pavyko išsaugoti. Anot PAGD, iki šiol vyksta perliejimo ir perkasimo darbai, atvykusi speciali ūkinė technika, kuri stumdo šieno rulonus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.