Vilniaus policijos areštinėje bandė nusižudyti seksualiniu prievartavimu įtariamas vyras

Vilniaus policijos areštinės darbuotojai išgelbėjo vyrą, kuris bandė nusužudyti. Į areštinę vyriškis pateko įtarus jį seksualiniu prievartavimu. Pirminiais duomenimis, seksualinę prievartą jis naudojo prieš savo žmoną.

Areštinė.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Areštinė.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 1, 2023, 9:06 AM, atnaujinta Sep 1, 2023, 1:07 PM

Kaip pranešė Policijos departamentas, incidentas T.Ševčenkos g., Vilniaus apskrities VPK areštinėje, įvyko rugpjūčio 31 d. apie 22 val. 10 min.

Pareigūnams pastebėjus 1958 m. gimęs suimtasis bando nusižudyti, buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai, vyras iš areštinės išvežtas į ligoninę.

Suteikus medicinos pagalbą ligoninėje, suimtasis grąžintas į areštinę.

Policija praneša, kad vyriškis suimtas įtarus jį seksualiniu prievartavimu. Tačiau kuo konkrečiai vyras įtariamas, nėra žinoma, kadangi policija pastarosiomis dienomis apie jokį seksualinio prievartavimo atvejį Vilniaus apskrityje nėra informavusi. Tačiau lrytas.lt žiniomis, seksualinę prievartą vyras naudojo prieš savo žmoną.

Vyriškis buvo sulaikytas ir suimtas kiek anksčiau, dabar teismas jam pratęsė suėmimą. Būtent po suėmimo pratęsimo jis ir bandė nusižudyti.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas tenkino lytinę aistrą su žmogumi prieš šio valią analiniu, oraliniu ar kitokio fizinio sąlyčio būdu panaudodamas fizinį smurtą ar grasindamas tuoj pat jį panaudoti, ar kitaip atimdamas galimybę priešintis, ar pasinaudodamas bejėgiška nukentėjusio asmens būkle, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki septynerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.