Paaiškėjo daugiau detalių apie nelaimę Klaipėdoje: vienerių metukų mergaitė iškrito iš broliuko rankų

Po nelaimingo atsitikimo Klaipėdoje, kuomet pro langą iškrito mažametė mergaitė, ketvirtadienį paaiškėjo daugiau incidento aplinkybių. Mergaitė susižalojo, kuomet iškrito iš dešimtmečio broliuko rankų.

Klaipėdoje pro langą iškrito vienerių metukų mergaitė.<br>G.Šiupario asociatyvi nuotr.
Klaipėdoje pro langą iškrito vienerių metukų mergaitė.<br>G.Šiupario asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2023, 2:09 PM

Kaip rašė naujienų portalas lrytas.lt, antradienį uostamiestyje pro buto langą iškrito ir susižalojo mergaitė.

Klaipėdos apskrities VPK pranešė, kad nelaimė įvyko antradienio popietę, apie 14 val. 50 min. Informuota, jog iš buto pro antro aukšto langą iškrito mažametė, gimusi 2022 metais.

Po nelaimingo įvykio medikai mergaitę išgabeno ir paguldė į ligoninę.

Kaip skelbė naujienų portalas tv3.lt, nelaimingas atsitikimas įvyko, kuomet vienerių metų mergaitės dešimtmetis broliukas sugalvojo sesei parodyti kiemą. Kūdikis pasimuistė ir iš vaiko rankų išslydo.

Tačiau laimingo atsitiktinumo dėka, kaip skelbia naujienų portalas, tame pačiame kieme tuo metu darbavosi greitosios pagalbos brigada.

„Pasiliko dalis brigados prie nukentėjusio nuo psichotropinių medžiagų ir bėgo žiūrėti, kur ir kas iškrito iš aukščio. Ir pribėgę rado iškritusį kūdikį galimai iš antro aukšto. Šalia buvo broliukas apie dešimties metų, kuris patvirtino, kad tikrai vaikas iškrito iš antro aukšto“, – naujienų portalui tv3.lt teigė Klaipėdos greitosios pagalbos stoties direktorė Nijolė Dambrauskienė.

Taip pat tv3.lt rašė, jog įvykus nelaimingam atsitikimui, mažamečių vaikų mama tuo metu galimai buvo tualete.

Į nelaimės vietą atvykę pareigūnai po įvykio surinko medžiagą dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Baudžiamajame kodekse numatoma, jog tas, kas šio straipsnio 1 dalyje nurodytą veiką padarė mažamečiui arba kankindamas nukentėjusį asmenį, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.