Ketvirtadienis šalies keliuose: užfiksuoti 48 eismo įvykiai, sužeista 11 žmonių

Rugsėjo 14 d., ketvirtadienį, pirminiais duomenimis, užregistruoti 8 įskaitiniai eismo įvykiai. Sužeista 11 žmonių (1 nepilnametis pėsčiasis). Po 2 asmenis nukentėjo 3 įvykiuose. Tamsiuoju paros metu įvyko 3 eismo įvykiai, esant šlapiai kelio dangai – 2.

Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lietuvos kelių policijos tarnyba

Sep 15, 2023, 3:03 PM

Kaip rašoma Lietuvos kelių policijos tarnybos (LKPT) pranešime, transporto priemonių susidūrimų atvejų – 3, susidūrimų su gyvūnu – 1 atvejis, nuvažiavimų nuo kelio – 1, viešasis transportas dalyvavo 3 eismo įvykiuose. Miestuose – 5 eismo įvykiai (Vilniuje ir Šiauliuose – po 2, Kaune).

Apie 0.38 val., lyjant, Šiauliuose, Tilžės gatvės tiesiame ruože į kelio atitvarus ir medį atsitrenkė automobilis „Nissan Note“ (jam neatlikta privalomoji techninė apžiūra). Nukentėjo automobilį vairavęs neturintis teisės vairuoti, neblaivus 32 metų vyras.

Apie 1.05 val. Panevėžio rajone, Budrionių kaimo teritorijoje, krašto kelyje Anykščiai–Troškūnai–Panevėžys, greitosios medicinos pagalbos automobilis „VW Transporter“, vairuojamas 34 metų vyro, su įjungtais švyturėliais, susidūrė su į kelią įbėgusiu šernu. Automobilis nuvažiavo nuo kelio, nukentėjo 66 metų keleivis.

6 val., lyjant, Šiauliuose, Panevėžio ir Sodo gatvių sankryžoje, automobilis „Ford Focus“, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, kliudė pagrindiniu keliu važiavusį automobilį „Dodge“. Nuo smūgio šis automobilis atsitrenkė į gyvenamojo namo tvorą ir tujas. Nukentėjo vairuotojos, kurioms 44-eri ir 36 metai.

Apie 13.43 val. Mažeikių rajone, krašto kelyje Bugeniai–Pikeliai, krovininis automobilis „VW Transporter“ (iki 3,5 t), vairuojamas 48 metų vyro, sukdamas į kairę (į įvažiavimą į kiemą), nepraleido priešpriešinio eismo juosta važiavusio automobilio BMW ir su juo susidūrė. BMW nuvažiavo nuo kelio, nukentėjo 22 metų vairuotojas ir to paties amžiaus keleivis.

Apie 14.44 val. Varėnos rajone, rajoniniame kelyje Valkininkai–Kalviai (žvyrkelis), iš šalutinio kelio išvažiavęs automobilis „VW Passat“ susidūrė su krovininiu automobiliu „Ford Cargo“, vairuojamu 48 metų vyro. Nukentėjo lengvojo automobilio 21 metų vairuotojas ir 43-ejų keleivė.

Apie 16.16 val. Vilniuje, Žirmūnų ir Minties gatvių sankryžoje, degant žaliam šviesoforo signalui važiuodamas troleibusas, vairuojamas 59 metų vyro, partrenkė į pėsčiųjų perėją įbėgusį nepilnametį, kuriam degė draudžiamasis (raudonas) šviesoforo signalas. Nukentėjo 14 metų berniukas, Ukrainos pilietis.

Apie 16.35 val. Kaune, Pramonės prospekte, troleibuso 65 metų vairuotojai stabdant, salone pargriuvo ir nukentėjo 86 metų keleivė.

Apie 16.51 val. Vilniuje, Kalvarijų gatvėje, automobilio „Honda Accord“ 22 metų vairuotojas, rikiuodamasis, nepraleido ta pačia kryptimi važiavusio miesto maršrutinio autobuso „MAN“, dėl to jo 54 metų vairuotoja turėjo staigiai stabdyti. Tuo metu autobuso salone griuvo ir nukentėjo 58 metų keleivė.

Per parą, pirminiais duomenimis, – 48 eismo įvykiai, dėl neblaivaus vairuotojų kaltės – 1 (Šiauliuose). Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais (briedžiais (3), šernu, avimis, stirnomis) atvejų – 9.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.