Praėjusios paros avarijose sužeista 11 žmonių

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad rugsėjo 28 d., ketvirtadienį, pirminiais duomenimis, užregistruoti 49 eismo įvykiai. Dėl neblaivaus vairuotojo kaltės – 1 (Biržuose). Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais (briedžiais (2), elniais (2), stirnomis, šernais (3)) atvejų – 17. Šie įvykiai: Kaune, Kelmėje, Vilniuje, Marijampolės savivaldybėje ir Biržų, Joniškio, Kaišiadorių, Kauno, Klaipėdos, Mažeikių, Pakruojo, Skuodo, Šilutės, Švenčionių, Ukmergės, Utenos, Vilkaviškio rajonuose.

Praėjusios paros avarijose sužeista 11 žmonių.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Praėjusios paros avarijose sužeista 11 žmonių.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2023, 10:36 AM

Pirminiais duomenimis, 11 žmonių, tarp jų 3 nepilnamečiai, sužeista 11 eismo įvykių. Tamsiuoju paros metu įvyko 2 eismo įvykiai.

Transporto priemonių susidūrimų atvejų – 7, transporto priemonių užvažiavimų ant pėsčiųjų – 2, susidūrimų su gyvūnu – 1. Miestuose – 10 eismo įvykių (Vilniuje – 4, Kaune – 3, Šiauliuose, Panevėžyje, Visagine).

Apie 8 val. 03 min. Vilniuje, Ukmergės ir Mykolo Lietuvio gatvių sankryžoje, automobilis „Citroën C4“, vairuojamas 36 metų moters, atsitrenkė į pristabdžiusį automobilį „Volkswagen Golf“. Nukentėjo šio automobilio 45 metų vairuotojas.

Apie 8 val. 03 min. Vilniuje, P.Žadeikos ir L.Giros gatvių sankryžoje, automobilis „Peugeot“, vairuojamas 46 metų moters, kliudė per dviračių pervažą elektrine riedlente važiavusią 17 metų merginą, ji nukentėjo.

Apie 10 val. 44 min. Šiauliuose, Krymo ir V.Grinkevičiaus gatvių sankryžoje, automobilis „Honda Accord“, vairuojamas 80 metų vyro, sukdamas į kairę, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Audi A4“ ir su juo susidūrė. Nukentėjo „Audi“ 72 metų vairuotoja.

Apie 10 val. 50 min. Visagine, Statybininkų gatvėje, krovininis automobilis „Renault Master“ (iki 3,5 t), vairuojamas 43 metų vyro, kieme važiuodamas atbulas, kliudė ėjusią pėsčiąją. Nukentėjo 64 metų moteris.

Apie 16 val. 35 min. Kaune, Marijampolės plente, iš šalutinio kelio išvažiavęs automobilis „Volkswagen Passat“, vairuojamas 79 metų vyro, susidūrė su motociklu „Yamaha“. Nukentėjo jį vairavęs 32 metų vyras.

Apie 18 val. 09 min. Vilniuje, Švitrigailos gatvėje, tarptautinio maršruto autobusas „Mercedes-Benz“, vairuojamas 55 metų Latvijos Respublikos piliečio, staigiai stabdė, nes iš trečiosios eismo juostos prieš sankryžą persirikiavo BMW markės automobilis. Tuo metu autobuso salone parkrito ir nukentėjo 66-erių keleivė, taip pat Latvijos pilietė.

Apie 18 val. 20 min. Kaune, K.Baršausko gatvėje, 59 metų vyro vairuojamas automobilis „VW Caddy“ kliudė už pėsčiųjų perėjos paspirtuku važiavusį mažametį. Nukentėjo 8 metų berniukas.

Apie 19 val. 29 min. Utenos rajone, krašto kelyje Kupiškis–Utena, automobilis „Seat Alhambra“ tiesioje nuokalnėje susidūrė su į kelią įbėgusiu briedžiu. Nukentėjo ir į ligoninę pristatytas 77 metų vairuotojas. Gyvūnas pabėgo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.