Praėjusios paros avarijose žuvo žmogus, dar 8 buvo sužeisti

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad spalio 3 d., antradienį, pirminiais duomenimis, įvyko 50 eismo įvykių. Tamsiuoju paros metu – 20. Žmonės nukentėjo 9 eismo įvykiuose. Žuvo 1 žmogus, 8 sužeisti, iš jų vienas nepilnametis.

 Praėjusios paros avarijose žuvo žmogus, dar 8 buvo sužeisti.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 Praėjusios paros avarijose žuvo žmogus, dar 8 buvo sužeisti.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 4, 2023, 11:18 AM

Apie 6 val. 55 min. Vilniaus r., Glitiškių kaime, automobilio „Toyota Avensis“ vairuotojas (gim. 2000 m.), partrenkė ir mirtinai sužalojo kelkraščiu ėjusį vyrą (gim. 1990 m.).

Apie 9 val. Vilniuje, Laisvės pr., nenustatytas asmuo vairuodamas elektrinį paspirtuką „Bolt“ susidūrė su pėsčiaja (gimusi 1952 m.) bei pasišalino iš įvykio vietos. Moteriai nustatytas juosmens slankstelio lūžis.

Apie 9 val. Tauragės raj., Tilžės pl., magistralinio kelio Ryga–Šiauliai–Tauragė–Kaliningradas 162.7 km automobilio „Audi A6“ vairuotojas (gim. 1981 m.), sukdamas iš pagrindinio kelio į kairėje pusėje esantį šalutinį kelią, neišvengė susidūrimo su tuo metu jį lenkusiu automobiliu „Volkswagen Passat“, kurį vairavo moteris (gimusi 1972 m.). Eismo įvykio metu susižeidė į automobilio „Audi“ tempiamą priekabą atsitrenkusi „Volkswagen“ vairuotoja.

Apie 9 val. 39 min. Mažeikių mieste, nereguliuojamoje Laižuvos–Birutės gatvių sankryžoje, motociklo „Suzuki“ vairuotojas (gim. 1964 m.), važiuodamas pagrindiniu keliu nepraleido ir sužeidė pėsčiųjų perėjoje važiavusią dviratininkę (gimusi 1950 m.).

Apie 16 val. 30 min. Panevėžio rajone, Tičkūnų kaime, Lėvens g., automobilio vairuotojas nesilaikė saugaus atstumo ir su dešinės pusės automobilio veidrodėliu kliudęs pėsčiąjį (gim. 1975 m.) iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Apie 16 val. 30 min. Kaišiadoryse, Ežero g., automobilio „Škoda Fabia“ vairuotoja (gimusi 1977 m.) lenkė priekyje, ta pačia kryptimi, važiavusią nepilnametę dviratininkę (gimusi 2007 m.), kuri staiga atsitrenkė į automobilio galą, išdaužė galinį automobilio stiklą ir susižeidė.

Apie 16 val. 54 min. Vilniuje, Dunojaus g., išvažiuodama iš pagrindinio kelio ir sukdama į kairę, automobilio „Honda“ vairuotoja (gimusi 1976 m.) nepraleido ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu motociklu „Kawasaki“, kurį vairavęs vyras (gim. 1976 m.) susižeidė.

Apie 18 val. 30 min. Vilniaus r., Aliejūnų kaime, motociklo „Ducati“ vairuotoja (gimusi 1981 m.) nepasirinkusi saugaus važiavimo greičio ir neįvertinusi kelio būklės, nesuvaldė transporto priemonės ir apvirtusi ant dešinio šono ir nučiuožė važiuojamąja kelio dalimi.

Apie 20 val. 33 min. Vilniaus r., Buivydžių seniūnijoje, Naujakiemio kaime, Lavoriškių g. automobilio „Volkswagen Transporter“ vairuotojas (gim. 1980 m.) partrenkė staiga į važiuojamąją kelio dalį iššokusią stirną. Susidūrimo metu priešpriešine eismo juosta važiavusi automobilio „Volvo S80“ vairuotoja (gimusi 2001 m.) pristabdė automobilį, o į ją atsitrenkė paskui važiavusi ir saugaus atstumo nesilaikiusi automobilio „Mercedes-Benz“ vairuotoja (gimusi 1970 m.). Eismo įvykio metu susižeidė automobilio „Volvo“ keleivė (gimusi 1935 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.