Šviesoforas judrioje Vilniaus sankryžoje neveikė nuo ryto: susidūrus automobiliams prireikė ir greitosios

Tik per laimingą atsitiktinumą niekas rimčiau nenukentėjo sekmadienį Vilniuje susidūrus dviem lengviesiems automobiliams. Avarija įvyko judrioje sankryžoje, kurioje šviesoforas sekmadienį, pasak liudininkų, neveikė gerą pusdienį.

 Avarijos vietoje.<br> judu.lt nuotr.
 Avarijos vietoje.<br> judu.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2023, 5:43 PM

Pranešimas apie dviejų automobilių susidūrimą Žirmūnų g. ir Minties g. sankirtoje pagalbos telefonu sekmadienį gautas apie 17 val. 05 min. Buvo pranešta, kad čia susidūrė du lengvieji automobiliai, avarijos vietoje reikia greitosios pagalbos medikų.

Atskubėję medikai nustatė, kad per susidūrimą niekas rimčiau nenukentėjo. Automobilių vairuotojai buvo apžiūrėti įvykio vietoje, į ligoninę nieko vežti neprireikė.

Pasak pareigūnų, judrioje sankryžoje susidūrė automobiliai „Toyota“ ir „Audi“. Liudininkai teigia, kad šviesoforas šioje sankryžoje sekmadienį neveikė gerą pusdienį, o automobiliai susidūrė vienam iš jų sukus į kairę.

Kadangi per avariją niekas rimčiau nenukentėjo, vairuotojai sutarė dėl to, kas kaltas dėl susidūrimo, pareigūnai įvykio neformino ir leido vairuotojams užsipildyti eismo įvykio deklaraciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.