Pavasarį Meksikoje dingęs jaunas lietuvis buvo surastas ir parvežtas į Lietuvą

Pavasarį Meksikoje pradingęs jaunas lietuvis prieš kurį laiką buvo surastas ir parvežtas į Lietuvą. Apie tai redakciją informavo jauno vyro tėtis. Kad dingęs lietuvis buvo surastas Meksikoje, redakcijai patvirtino ir policija.

 Meksika.<br> wikipedia.org/cz354x nuotr.
 Meksika.<br> wikipedia.org/cz354x nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 10, 2023, 4:32 PM

Apie Meksikoje dingusį lietuvį sužinota dar balandį. Tąkart policija pranešė pradėjusi tyrimą, galintį tapti tarptautiniu. Kaip skelbė lrytas.lt, Mažeikiuose gyvenanti moteris (gimusi 1975 m.) pareigūnams pranešė, kad dingo jos sūnus (gim. 1994 m.). 

Moteris pareigūnams sakė, kad su sūnumi susisiekti negali nuo kovo 22 d. Vaikinas pastaruoju metu gyveno Airijoje, o tuo metu galėjo būti Meksikoje.

Gavę moters pareiškimą, Mažeikių pareigūnai paskelbė vaikino paiešką. 

Po mėnesio „Facebook“ grupėje „Lietuviai Meksikoje“ pasirodė dingusio lietuvio tėčio įrašas su pagalbos prašymu. Vyriškis į Meksikos grupės narius kreipėsi ieškodamas dingusio sūnaus, nes paskutinis grynųjų pinigų išėmimas buvo užfiksuotas būtent Meksikoje.

„Labas vakaras visiems šios grupes lankytojams. Prašyčiau pagalbos, jei nesunku būtų pasidalinti. Dingo sūnus (...). Gyveno ir dirbo Airijoje. Kreipėmės į Airių policiją (prieš du mėnesius), pagal jų duomenis paskutinis grynųjų pinigų išėmimas buvo, Meksikoje. Cancun mieste. Taip pat kreipėmės ir į Lietuvos policiją, tyla! Būčiau labai dėkingas, jei pasidalintumėte, ačiū“, – tąkart pagalbos socialiniame tinkle rašė dingusio vaikino tėtis.

Dabar jis lrytas.lt informavo, kad dingęs lietuvis jau surastas. Pasak redakcijai laišką parašiusio ieškoto lietuvio tėčio, jis pats Meksikoje surado savo sūnų ir jį parvežė į Lietuvą.

Detalių vyriškis nenurodė, tačiau policija lrytas.lt irgi patvirtino, kad ieškotas lietuvis surastas.

„Smulkmenų pasakyti negaliu, tačiau galiu patvirtinti, kad ieškotas žmogus surastas Meksikoje. Jį suradus, paieškos byla nutraukta“, – lrytas.lt informavo Šiaulių apskrities VPK atstovė Gailutė Smagriūnienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.