Vilniuje susidūrus dviem automobiliams nukentėjo žmogus: judrioje gatvėje susiformavo spūstys

Ketvirtadienio ankstų rytą judrioje Vilniaus gatvėje susidūrė du „Toyota“ automobiliai. Po nelaimės vienas iš vairuotojų išgabentas į ligoninę.

Avarija Vilniuje.<br>Lrytas.lt fotomontažas/Facebook/Reidas Vilniuje/Aleksej B. nuotr.
Avarija Vilniuje.<br>Lrytas.lt fotomontažas/Facebook/Reidas Vilniuje/Aleksej B. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 12, 2023, 9:56 AM

Naujienų portalas lrytas.lt Vilniaus apskrities VPK sužinojo, jog avarija Ukmergės gatvėje įvyko apie pusė 6 val. ryte. Pranešta, kad sankryžoje susidūrė du „Toyota“ automobiliai, po susidūrimo iš transporto priemonių veržiasi dūmai. Vieną iš automobilių vairavo 2000 m. gimęs jaunuolis, kitą – 1964 m. gimę vyriškis.

Pareigūnams atvykus į nelaimės vietą medikai 1964 m. gimusiam vairuotojui teikė medicininę pagalbą, netrukus vyras buvo išgabentas į ligoninę dėl krūtinės skausmų.

Pirminiais duomenimis, kaip policininkams pasakojo įvyko liudininkas, 1964 m. gimusio vyro vairuojamas „Toyota“ automobilis apsisukinėdamas sankryžoje nepraleido jaunuolio vairuojamo „Toyota“ automobilio ir su juo susidūrė.

Kaip eismo dalyviai rašė „Facebook“ grupėje „Reidas Vilniuje“, dėl avarijos kelyje susidarė didelė spūstis. Kelias valandas kelias buvo sunkiai pravažiuojamas.

Įvykio aplinkybės tikslinamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.