Paaiškėjo, kad per susidūrimą Tauragės r. žuvęs motociklininkas – Neringos savivaldybės tarybos narys Marius Malinskas

Aiškėja, kad sekmadienį Tauragės rajone per avariją žuvęs motociklininkas – tai Neringos savivaldybės tarybos narys Marius Malinskas. Politikas į savivaldybės tarybą buvo išrinktas pagal Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sąrašą.

 Avarijoje žuvo Neringos savivaldybės tarybos narys Marius Malinskas.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Avarijoje žuvo Neringos savivaldybės tarybos narys Marius Malinskas.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Avarijos vietoje.<br> Stop kadras iš vaizro medžiagos
 Avarijos vietoje.<br> Stop kadras iš vaizro medžiagos
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-10-16 09:04, atnaujinta 2023-10-16 11:01

Kad avarijoje sekmadienį žuvo Neringos tarybos narys, pirmadienio rytą pranešė Policijos departamentas.

„Spalio 15 d. apie 13 val. Tauragės r., Stragutės kaime, automobilis „Volvo S70“, vairuojamas vyro (gim. 2004 m.), lenkdamas automobilį išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su priešpriešai atvažiuojančiu motociklu „Honda NT650“, kurį vairavo Neringos savivaldybės tarybos narys (gim. 1978 m.). Per eismo įvykį sužalotas motociklo vairuotojas, kuris, vežamas į ligoninę, mirė“, – pranešė policija.

Aiškėja, kad žuvęs yra Tėvynės sąjungą-Lietuvos krikščionis demokratų sąjungos narys Marius Malinskas.

Politikas gimė 1978 m. Kėdainių rajone, 2002 m. baigė Sveikatos mokslų universitetą, turėjo vaistininko išsilavinimą, TS-LKD partijos narys nuo 2014 m. Kelionės motociklu buvo vienas iš M.Malinsko pomėgių.

Apie tai, kad avarijoje žuvo Marius Malinskas pirmadienį prieš pietus patvirtino ir Neringos savivaldybės administracija. 

„Spalio 15-ąją Neringos bendruomenė pasiekė sukrečianti žinia apie netikėtą Neringos savivaldybės tarybos nario Mariaus Malinkso netektį“, – pranešė Neringos savivaldybės administracija.

Pasak pranešimo, vaistininko karjerą M.Malinskas pradėjo prieš 20 metų, iš jų 18 metų sėkmingai vadovavo vaistinėms. Net du kartus Marius Malinskas buvo išrinktas vieno stambiausių Lietuvoje vaistinių tinklo vienu geriausių vaistininkų. Per daug metų darbo vaistinėse M. Malinskui teko padirbėti ir įvairiuose miestuose – Vilniuje, Širvintose, Kėdainiuose, kol galiausiai likimas jį atvedė į Neringą.

„Neringiškių ir kurorto svečių buvo mylimas ir gerbiamas už įkvepiantį optimizmą ir profesionalumą. Vos per dešimtmetį gyvenimo Neringoje M.Malinskas tapo tikru vietos gyventoju, aktyviai dalyvaujančiu visuomeniniame ir kultūriniame labiausiai į Lietuvos vakarus nutolusio krašto gyvenime.

Mariaus Malinsko žūtis – didžiulė ir skaudi netektis Neringos bendruomenei. Neringos savivaldybės taryba, meras Darius Jasaitis ir administracija reiškia nuoširdžią užuojautą velionio artimiesiems bei jį pažinojusiems“, – rašoma Neringos savivaldybės administracijos pranešime.

Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio žuvo žmogus, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.