Praėjusios paros avarijose sužeisti 9 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad spalio 24 d., antradienį, pirminiais duomenimis, užregistruoti 9 įskaitiniai eismo įvykiai. Sužeisti 9 žmonės, iš jų 2 nepilnamečiai (dviračio ir elektrinio paspirtuko vairuotojai). Miestuose – 5 eismo įvykiai (Kėdainiuose, Mažeikiuose, Radviliškyje, Šiauliuose, Telšiuose). Tamsiuoju paros metu įvyko 2 eismo įvykiai, esant šlapiai kelio dangai – 4.

Avarija.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Avarija.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-10-25 11:54

Transporto priemonių susidūrimų atvejų – 7, iš jų 2 dalyvavo elektrinių paspirtukų vairuotojai, viename – dviračio vairuotojas. Po vieną atvejį – transporto priemonės užvažiavimas ant pėsčiojo (pėsčiųjų perėjoje), transporto priemonės susidūrimas su gyvūnu.

Apie 7 val. 45 min., lyjant, Panevėžio rajone, Niaukonių kaimo teritorijoje, magistraliniame kelyje A9 Panevėžys–Šiauliai, krovininis automobilis „Renault Kangoo“ (iki 3,5 t) susidūrė su į važiuojamąją kelio dalį įbėgusia stirna. Nukentėjo automobilio 61 metų vairuotojas.

Apie 11 val. 45 min. Šiauliuose, Statybininkų ir S.Dariaus ir S.Girėno gatvių sankryžoje, per pėsčiųjų perėją ėjusios 29 metų moters nepraleido ir ją kliudė automobilis „Opel Astra“, vairuojamas 71 metų moters. Nukentėjo pėsčioji.

Apie 12 val. Radviliškyje, Žalgirio ir Eglių gatvių sankryžoje, iš šalutinio kelio elektriniu paspirtuku išvažiavusi nepilnametė atsitrenkė į pagrindiniu keliu važiavusį 62 metų vyro vairuojamą automobilį „Opel Zafira“. Nukentėjo elektrinio paspirtuko 15 metų vairuotoja.

Apie 12 val. 15 min., lyjant, Panevėžio rajone, magistraliniame kelyje A9 Panevėžys–Šiauliai, automobilis „Nisaan Note“, vairuojamas 80 metų vyro, išvažiuodamas iš šalutinio kelio (T formos sankryžoje), nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio 57 metų moters vairuojamo automobilio „KIA“, su juo susidūrė ir nuvažiavo nuo kelio. Nukentėjo „Nissano“ 78 metų keleivė.

Apie 13 val. Klaipėdos rajone, magistraliniame kelyje A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda, 58 metų moters vairuojamas automobilis „Dacia“, rikiuodamasis į antrąją eismo juostą, kliudė ja važiavusį automobilį „Audi A8“. Nukentėjo šio automobilio 48 metų vairuotojas, Vokietijos Federacinės Respublikos pilietis. Per įvykį apgadinti kelio atitvarai.

Apie 14 val. Kauno rajone, Noreikiškių kaime, į prie nereguliuojamos pėsčiųjų perėjos sustojusį automobilį „Hyundai i30“, prie kurio vairo buvo 49 metų vyras, atsitrenkė automobilis „Volvo S60“, vairuojamas 43-ejų vyro. Nukentėjo pirmojo automobilio 28 metų keleivis.

Apie 16 val. 56 min. Mažeikiuose, per Žemaitijos ir Naftininkų gatvių sankryžą, degant raudonam šviesoforo signalui, dviračiu važiuodamas 14 metų paauglys susidūrė su automobiliu „Toyota Corolla Verso“, vairuojamu 47 metų vyro. Nukentėjo jaunasis eismo dalyvis.

Apie 17 val. 22 min. Telšiuose, S. Daukanto ir Taikos gatvių sankryžoje, iš šalutinio kelio į dešinę sukdamas automobilis „Audi A6“, vairuojamas 23 metų vyro, nepraleido nuo šaligatvio į važiuojamąją kelio dalį įvažiavusio elektrinio paspirtuko. Per susidūrimą nukentėjo dviratės transporto priemonės 59 metų vairuotojas.

Apie 18 val. 20 min. Kėdainiuose, Gegučių ir Lauko gatvių sankryžoje, automobilis „Audi A4“, vairuojamas 41 metų vyro, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „VW Passat“, vairuojamo 39-erių vyro. Per įvykį sužeistas pirmojo automobilio vairuotojas. „Volkswagenas“ atsitrenkė į apšvietimo stulpą.

Pirminiais duomenimis, per parą – 63 eismo įvykiai. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 2 (Kėdainiuose ir Panevėžio rajone, rajoniniame kelyje Nauradai–Naujamiestis–Krekenava).

Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais atvejų – 22.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.