Kelias dienas Varėnos rajone ieškota moteris rasta gyva, ji nuvežta į ligoninę

Grybauti išėjusi ir Varėnos rajone dingusi po kelių dienų rasta gyva, tačiau jai prireikė medikų. Moteris nuvežta į ligoninę.

 Grybauti Varėnos r. išėjusi ir dingusi moteris rasta po kelių parų.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Grybauti Varėnos r. išėjusi ir dingusi moteris rasta po kelių parų.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 2, 2023, 10:08 AM

Kad grybauti Varėnos rajone išėjusi ir dingusi moteris (gimusi 1967 m.) rasta, ketvirtadienio rytą pranešė Alytaus apskrities VPK.

„Policijos pareigūnų ir artimųjų vardu tariame nuoširdų dėkui piliečiams, kurie aktyviai dalijosi socialinėje erdvėje Varėnos r. dingusios moters paieška ir visiems skambinusiems bei pastebėjusiems. Šįkart būtent visuomenės pagalba, moteris buvo sėkmingai surasta“, - rašoma Alytaus apskrities VPK pranešime.

Moteris rasta gyva, tačiau jai prireikė medikų pagalbos. Ji nuvežta į ligoninę.

Dingusioji surasta jau už Varėnos rajono ribų. Ją pastebėjo ir atpažino žmonės, žiniasklaidoje matę pranešimus apie moters paiešką.

Kaip jau skelbė lrytas.lt, moteris dingo išėjusi grybauti spalio 30 d. Apie dingusį žmogų policiją informavo moters brolis. Moteris prapuolė Varėnos r., Merkinės seniūnijoje, Bingelių kaime, šalia kelio Vilnius-Varėna-Gardinas 98 km.

Dingusiojo paskutinį kartą buvo matyta pirmadienį apie 20 val. kelyje A4, tarp Perlojos ir Merkinės. Jos artimieji trečiadienį bendraudami su lrytas.lt neatmetė galimybės, jog ji galėjo įsėsti į pravažiuojantį automobilį.

Iš karto nepavykus surasti dingusios, artimieji ir policija kreipėsi į visuomenę pagalbos, buvo paviešinti moters požymiai, nurodyti telefonai, kuriais skambinti moterį pastebėjus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.