Širvintų r. avariją patyrė Nyderlandų kariai, įvykio vietoje prireikė medikų

Širvintų r. nuo kelio nuskriejo Nyderlandų karių visureigis. Dviem NATO sąjungininkams prireikė medikų pagalbos. Jie išvežti į ligoninę Vilniuje.

Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2023, 6:22 PM, atnaujinta Nov 24, 2023, 9:50 AM

Pranešimas apie avariją Musninkuose, Gelvonų g., ketvirtadienį gautas apie 17 val. 52 min. Buvo pranešta, kad  nuo kelio nuvažiavo kariškių automobilis, du kariai prispausti. Pareigūnai taip pat buvo informuoti, kad avariją patyrę kariai kalba angliškai.

Į avarijos vietą nusiųstos visos Širvintų r. operatyvinės tarnybos – ugniagesiai, policijos patruliai, greitosios pagalbos medikai. Į įvykio vietą atvyko ir karo policija.

Paaiškėjo, kad nesuvaldę automobilio nuo kelio nuskriejo ir vertėsi visureigis su Nyderlandų kariuomenės numeriais. Automobiliu važiavo du uniformuoti Nyderlandų kariai. Juos išvadavo ugniagesiai ir perdavė medikams.

Pasak pareigūnų, per avariją apdaužytas visureigis, abu karius apžiūrėjo greitosios pagalbos medikai. Sąmonės užsieniečiai nebuvo praradę. Juos apžiūrėję medikai abu išvežė į ligoninę Vilniuje.

Paaiškėjo, kad kariai rimtų sužalojimų nepatyrė. Šiokios tokios medikų pagalbos prireikė visureigį vairavusiam kariui (gim. 2000 m.). Ją suteikus, karys išleistas gydytis ambulatoriškai.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.