Širvintų rajone liepsnos nusiaubė kaimo turizmo sodybą

Širvintų rajone vėlų pirmadienio vakarą gaisras nusiaubė kaimo turizmo sodybą. Grumtis su ugnimi buvo mestos gausios ugniagesių pajėgos.

Gaisras.<br>PAGD nuotr.
Gaisras.<br>PAGD nuotr.
Gaisras.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Gaisras.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Bendrasis pagalbos centras

Nov 27, 2023, 11:43 PM, atnaujinta Nov 28, 2023, 10:24 AM

Kaip pranešė Bandrasis pagalbos centras, pirmadienį apie 22 val. 21 min. gautas pranešimas apie tai, kad Širvintų r., Musninkų seniūnijoje, Kaimynų kaime, Žebokštos g. dega kaimo turizmo sodyba.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Antradienio rytą Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad į gaisro vietą buvo nusiųstos itin gausios gelbėtojų pajėgos. Ugniagesiai gesinti gaisro atskubėjo septyniomis autocisternomis, atvyko autokeltuvas, štabo automobilis.

 

Atvykus gelbėtojams, atvira liepsna degė 2 aukštų medinių konstrukcijų pastatas (įrengti kambariai, virtuvė, salė), degė dalis penkių aukštų pastato.

Dviejų aukštųš pastatas sudegė pilnai. Apdegė šalia stovinčio 3 aukštų medinio pastato stogas ir vidus. Apsaugotas greta esantis pastatas ir gyvenamasis medinis namas.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.