Medikams nepavyko išgelbėti per nelaimingą įvykį Vilniuje sužaloto vyro, be tėčio liko keturios mergaitės Kreipiasi į žmones

Lygiai prieš savaitę, šeštadienio vakarą Vilniuje, įvyko skaudi nelaimė – Vakariniu aplinkkeliu vykusiam vairuotojui prireikė keisti ratą, ir kai jis sustojęs bandė tai padaryti, buvo parblokštas pro šalį važiuojančio automobilio. Nelaimė įvyko važiuojant link Pilaitės.

Žvakė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Žvakė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2023, 9:48 PM, atnaujinta Dec 2, 2023, 9:53 PM

Skubios pagalbos tarnyboms buvo pranešta apie vyrą, gulintį ant važiuojamosios dalies. Greitoji pagalba jį iškart nuvežė jį į ligoninę, tačiau vyro gyvybės išgelbėti nepavyko, apie tai šeštadienį socialiniame tinkle pranešė televizijos laidų vedėja ir prodiuserė Edita Mildažytė. Tėčio neteko keturios mergaitės.

Žinoma žurnalistė pasidalijo žinia ir kreipėsi į visuomenę su prašymu padėti šeimai.

„Jo gyvybė užgęso vakar. Liko našlė ir keturios mažos mergaitės. Suprantu, kad jų sielvarto neišpirksim, bet vienai mamai bus labai sunku ne tik emociškai. Pagalbai buriasi dukryčių mokyklų bendruomenės, gal dar kažkas... Jei dar neapsisprendėt kam aukosite per šias Kalėdas gal tai galėtų būti Simonos šeima.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.