Dėl slidžios kelio dangos pasipylė avarijos: nuo kelio lėkė sunkvežimiai ir lengvieji automobiliai

Antradienio rytą Vilniaus apskrityje dėl slidžios kelio dangos pasipylė avarijos. Pranešta apie nuo kelio nulėkusius automobilius ir susidūrusius sunkvežimius.

Avarija.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Avarija.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2023, 10:49 AM

Pirmasis pranešimas apie avariją gautas maždaug 5 val. 39 min. Pranešta, kad Elektrėnų savivaldybėje, Vienio seniūnijoje, Malūnėlio kaime, nuo kelio nuvažiavo du sunkiasvoriai.

Vilniaus apskrities VPK naujienų portalui lrytas.lt suteikė informacijos, kad į įvykio vietą atvykę pareigūnai rado nuo kelio nuvažiavusius du sunkvežimius „MAN“. Vieną jų vairavo 1962 metais gimęs vyras, kitą – 1967 m. gimęs vyriškis. Pareigūnams tikslinantis įvykio aplinkybes paaiškėjo, kad nelaimė įvyko tuomet, kai 1962 m. gimęs vairuotojas kelyje, įvažiavęs į antrąją juostą, lenkė 1967 m. gimusį vyrą ir nesuvaldęs automobilio jį kliudė. Nuo smūgio abi transporto priemonės nulėkė nuo kelio.

Po nelaimės medikai 1962 m. gimusį vyrą išgabeno į ligoninę. Pirminiais duomenimis, jis sunkių sužalojimų nepatyrė.

Antroji informacija apie nelaimę kelyje pareigūnus pasiekė maždaug 7 val. 59 min. Pranešta, kad Vilniaus rajone, Nemenčinės seniūnijoje, 4–5 kilometrai link Maišiagalos, matomas nuo kelio nuvažiavęs ir apvirtęs automobilis. Paaiškėjo, jog „Citroen“ vairuotoja nesuvaldė transporto priemonės dėl slidžios dangos ir nulėkė į šalikelę.

Žmonės eismo įvykio metu nenukentėjo.

Dar vieno pranešimo apie avariją pareigūnai sulaukė 8 val. 55 min. Informuota, kad Trakų rajone, Aukštadvario seniūnijoje, Jurgionių kaime, nuo kelio nuvažiavo automobilis. Paaiškėjo, jog moteris vairuodama automobilį ir norėdama praleisti sunkiasvorį atsitraukė į kelkraštį ir nuslydo į šalikelę.

Pirminiais duomenimis, „Toyota“ automobilį vairavusi moteris nelaimės metu susitrenkė galvą.

Aplinkybės tikslinamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.