Dvi Panevėžyje dingusios paauglės sukėlė tarnybas ant kojų – galėjo nesulaukti ryto

Apleistame name girtavusios dvi paauglės tiek prisigėrė alkoholio, kad neįstengė paeiti, tad galėjo mirtinai sušalti. Teko įsikišti specialiosioms tarnyboms.

Apleistame name girtavusios dvi paauglės tiek prisigėrė alkoholio, kad neįstengė paeiti, tad galėjo mirtinai sušalti.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Apleistame name girtavusios dvi paauglės tiek prisigėrė alkoholio, kad neįstengė paeiti, tad galėjo mirtinai sušalti.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2023, 6:04 AM

Panevėžyje iš namų dingusios dvi 16 ir 17 metų draugės įvarė baimės namiškiams. Vakare į Bendrąjį pagalbos centrą beveik vienu metu paskambino abiejų dingusių paauglių motinos. Moterys dėstė, kad skambino savo atžaloms, bet jos neatsiliepė telefonu.

Praėjus beveik valandai nuo pirmo motinos skambučio gelbėtojams paskambino viena iš motinų ir pranešė gavusi žinių apie galimą paauglių slėptuvę. Tai pranešė dar viena draugė.

Į namus grįžusi mergaitė prasitarė savo tėvams apie į bėdą patekusias dvi drauges.

Kaip ir įtarė pradingėlių motinos, tą vakarą jų dukros girtavo. Išgertuvėms paauglės pasirinko Vasario 16-osios gatvėje stovintį apleistą triaukštį namą. Užlipusios į viršutinį aukštą jos abi tiek prisigėrė alkoholio, kad nebeįstengė paeiti. Viena liko paslika gulėti ant šaltų grindų. Tą naktį buvo keli laipsniai šalčio, todėl nešildomame name buvusios paauglės tikrai būtų sušalusios.

Trečiame aukšte pareigūnai rado girtas paaugles, jos neįstengė lipti laiptais. Į trečią aukštą buvo galima patekti tik kopėčiomis. Tada policininkai į pagalbą pasikvietė ugniagesius. Gelbėtojai automobiliniu keltuvu merginas nukėlė žemyn.

Jaunesnioji mergina į alkoholio matuoklį pripūtė beveik 1,9 promilės, vyresnei nustatytas didesnis girtumas – apie 2,7 promilės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.