Anglijos parke rasta negyva 31-erių kėdainietė

Trečiadienį Anglijoje, Cheshire’o grafystės koronerio teisme, vyresnioji koronerė Jacqueline Devonish pradėjo tyrimą dėl 31-erių metų lietuvės mirties, praneša naujienų portalas Anglija.lt. Šis įvykis itin sukrėtė ir Kėdainių kraštą, mat jauna moteris buvo kėdainietė.

Žvakės.<br>T.Bauro asociatyvi  nuotr.
Žvakės.<br>T.Bauro asociatyvi  nuotr.
Žvakės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Žvakės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 15, 2023, 1:21 PM, atnaujinta Dec 15, 2023, 2:39 PM

Jungtinėje Karalystėje pradėtas tyrimas nustatyti viename parke rastos lietuvės mirties priežastį. Skelbiama, kad iš Kėdainių rajono kilusios moters kūnas lapkričio 30 d. buvo rastas Whitby Park parke Ellesmere Port mieste.

Cheshire’o grafystės policija į įvykio vietą buvo iškviesta gavus pranešimų nerimaujant dėl moters gerovės.

„Lapkričio 30 d., ketvirtadienį, 11.41 val. policija buvo iškviesta į parką Stanney Lane gatvėje Ellesmere Porte, gavus pranešimą apie susirūpinimą dėl moters gerovės, – sakė policijos atstovas. Pareigūnai atvyko į įvykio vietą ir, deja, konstatavo 31-erių metų moters mirtį. Jokių įtartinų aplinkybių nėra, bus parengta byla koroneriui.“

Trečiadienį Cheshire’o grafystės koronerio teisme vyresnioji koronerė J. Devonish pradėjo tyrimą dėl lietuvės mirties. Bylos svarstymas atidėtas iki vasario 11 d. o balandžio 17 d. bus surengtas išsamus posėdis.

Į Angliją kėdainietė atvyko vos prieš keletą savaičių. Jauna moteris čia atvyko pas mamą ir seseris, kurios jau kurį laiką gyveno svečioje šalyje. Kėdainietė Anglijoje buvo neilgai, bičiuliai pasakojo, kad ji ten išvyko, kaip ir kasmet, pailsėti.

Moters vyras ir vaikai gyvena Lietuvoje.

Tragedija itin sukrėtė ir Kėdainių kraštą, mat moteris gyveno Kėdainiuose, Babėnuose. Vėliau – viename iš Gudžiūnų seniūnijos kaime.

Jauna kėdainietė amžinojo poilsio atguls svečioje šalyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.