Avarijoje greta Pagėgių žuvo dar vienas žmogus – pirmosios metų dienos kruvinesnės, nei ankstesniais metais

Žuvusiųjų skaičius avarijose pirmosiomis metų dienomis viršijo pastarųjų trejų metų skaičius. Tiek žuvusiųjų avarijose per pirmas keturias metų dienas pastaraisiais metais nėra buvę.

 Policija.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Policija.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 5, 2024, 8:41 AM

Policijos departamentas praneša, kad vien ketvirtadienį avarijose žuvo du žmonės. Tik penktadienio rytą pranešta, kad sausio 4 d. apie 11 val. 45 min. Pagėgių savivaldybėje, Rukų kaime, pastebėtas į medį atsitrenkęs automobilis „Mitsubishi Colt“, kurio vairuotojo vietoje, rastas mirusio vyro (gim. 1995 m.) kūnas. 

Panevėžio apskrities VPK jau skelbė, kad tądien apie 10 val. 15 min. Panevėžyje, S.Kerbedžio g., automobilis „Ford Transit“ vairuojamas vyro (gim. 1962 m.), nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, partrenkė ir mirtinai sužalojo nenustatytos tapatybės apie 70 metų amžiaus moterį. 

Policijos departamento viešai pateikta statistika rodo, kad per pirmas keturias metų dienas avarijose jau žuvo trys žmonės. Tiek žuvusiųjų avarijose pirmosiomis metų dienomis pastaraisiais metais nėra buvę. 2021 m. ir 2023 m. pirmosiomis dienomis žuvusiųjų nebuvo ir tik 2022 m. per pirmas keturias dienas buvo žuvęs vienas žmogus.

Kol kas policija dar nepateikė praėjusių metų oficialios avaringumo statistikos. Tačiau jau žinoma, kad žuvusiųjų skaičius pernai avarijose ženkliai viršijo 2022 m. ir 2021 m. skaičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.