Apie patyčias prabilusi ir Kauno pareigūnus ant kojų sukėlusi studentė dar nerasta – policija kreipiasi į visuomenę

Prieš savaitę dingusios studentės Kauno policijai iki šiol rasti nepavyko. Prabilusi apie patyčias, mergina užsiminė apie galimą savižudybę. Nuo to laiko merginos pėdsakai dingo. Dabar policija kreipėsi į visuomenę ir prašo pagalbos.

 Policija, Nemunas.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Policija, Nemunas.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2024, 3:05 PM, atnaujinta Jan 19, 2024, 3:06 PM

„Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai vykdo moteris gimusios 2001 m. paiešką. Moteris iš gyvenamosios vietos, esančios Kauno r., Akademijos mstl., išėjo sausio 12 d. naktį, apie 3 val. 30 min. Ikiteisminio tyrimo duomenimis, moteris ėjo „Via baltica“ keliu ar jo prieigomis, link Č.Radzinausko tilto per Nemuną, vilkėjo tamsiais rūbais“, - rašoma policijos žinutėje.

Policija kreipiasi į visuomenę ir prašo žinančius apie dingusios merginos buvimo vietą, ją mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, taip pat žmones sausio 12 d. naktį nuo 3 val. 30 min. iki 5 val. 20 min vykusius automobiliais „Via baltica“ keliu atkarpoje tarp Kauno r., Akademijos mstl., ir Č.Radzinausko tilto per Nemuną, su įrengtais vaizdo stebėjimo registratoriais, kuriuose gali būti užfiksuota ieškoma mergina, apie tai pranešti policijai.

Kaip jau skelbė lrytas.lt, praėjusį penktadienį Kaune sulaukus pranešimų, kad nuo tilto nušoko 22 metų mergina, ant kojų sukilo skubios pagalbos tarnybos.

Pirminiais duomenimis, vienos Kauno aukštųjų mokyklų studentė galėjo patirti bendraamžių patyčias. Socialiniuose tinkluose pasirodė informacija, kur vienos Kauno aukštųjų mokyklų studentė, galėjusi nušokti nuo tilto, prabyla apie patirtus pažeminimus.

Apie tai ji parašė praėjusio penktadienio naktį, apie 4 val.

„Esu ant Radzinausko (Lampėdžių) tilto. Nenoriu gyventi pasaulyje, kuriame skriaudikai laimi“, – parašė studentė, įvardijusi tris jaunuolius ir vieną merginą.

Kol kas neaišku, ar mergina išties nušoko į upę. Šio momento niekas nematė. Kad mergina ėjo Lampėdžių tilto link, paaiškėjo peržiūrėjus vaizdo stebėjimo kameras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.