Kauno policija kelis mėnesius negali surasti su trimete dukra dingusios moters – vėl prašo visuomenės pagalbos

Kauno policija pakartotinai kreipiasi į visuomenę ir prašo pagalbos ieškant su trimete dukra dingusios moters. Pagalbos ieškant šios moters policijai jau prašė prieš kelis mėnesius. 

 Ieškoma moteris ir jos dukra.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
 Ieškoma moteris ir jos dukra.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kauno apskrities VPK

Feb 2, 2024, 3:56 PM

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai vykdo Ingos Sala (gimusi 1985 m.) ir jos mažametės dukters Agatos S. (gimusi 2020 m.) paiešką. Moteris kartu su dukra išėjo iš namų ir iki šiol negrįžo.

Visuomenės pagalbos ieškant šios moters su dukra policija jau kartą prašė pernai rugpjūčio pradžioje. Bet dingusiųjų pareigūnams iki šiol nepavyko surasti.

Nei tąkart, nei dabar policija nenurodo, kada tiksliai moteris dingo. Tačiau šį kartą policijos pranešime rašoma, jog tikėtina, kad moteris su dukra nėra išvykusios iš Lietuvos.

Žinančius moters ir jos dukters buvimo vietą, mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, policija prašome kreiptis į Kauno apskrities VPK Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 606 00, 8 700 64 861 arba 112, arba el. paštu vilma.savickaite@policija.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.