Radviliškio policija sėkmingai surado 12-metę, laukais išėjusią pas draugą, gyvenantį už 13 kilometrų

Kol Vilniaus policija intensyviai ieško dingusios 13-metės, Šiaulių apskrities policija praneša apie laimingai pasibaigusią 12-metės mergaitės paieškos operaciją Radviliškio rajone. Kaip rašoma Šiaulių apskrities policijos pranešime, pas draugą išėjusios nepilnametės ieškojo šeši policijos ekipažai.

 Dingusią mergaitę surado kinologas su tarnybiniu šunimi.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Dingusią mergaitę surado kinologas su tarnybiniu šunimi.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 22, 2024, 3:32 PM

Antradienį apie 17 val. pranešta, kad Radviliškio rajone dingo 12-metė mergaitė. Skubios pagalbos telefonu paskambinusi mama tikino, kad ką tik dukra su jaunesniu broliu laiką leido lauke, o po kelių akimirkų ji pradingo.

Sunerimusi moteris puolė skambinti dukrai, tačiau jos telefonas buvo išjungtas. Nieko nelaukdama, moteris ėmė kviesti pagalbą.

Atskubėję policijos pareigūnai pirmiausia įdėmiai apžiūrėjo namų teritoriją: ūkinius pastatus, šulinius, o ugniagesiai gelbėtojai – netoliese esančius vandens telkinius.

„Apžiūrint teritoriją, pareigūnai sniege pastebėjo žmogaus pėdsakus, kurie kinologą su tarnybiniu šunimi laukais vedė link Sidabravo miestelio, esančio už maždaug 13 km nuo mergaitės namų. Paaiškėjo, kad, nepranešusi tėvams, mergaitė išėjo pas draugą, o einant spėjo ir sutemti“, – rašoma policijos pranešime.

Mergaitė buvo surasta ir apie 20 val. grąžinta tėvams. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.