Vilniaus rajone per gaisrą sudegė sandėliukas, du automobiliai

Vilniaus rajone sekmadienį, gaisro metu, sudegė sandėliukas ir jame buvę du automobiliai, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Gaisro metu sudegė sandėliukas, stoginės sienos, lengvieji automobiliai „Dacia Spring“ ir „VW Passat“.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Gaisro metu sudegė sandėliukas, stoginės sienos, lengvieji automobiliai „Dacia Spring“ ir „VW Passat“.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2024, 9:16 AM

PAGD duomenimis, 3 val. 58 min. pranešta, kad Avižienių seniūnijoje, Senajame Ukmergės kelyje, dega individualus gyvenamasis namas.

Ugniagesiams atvykus nurodytu adresu, paaiškėjo, kad atvira liepsna degė namo stogas, prie jo priblokuota medinė stoginė ir sandėliukas, kurio viduje buvo du automobiliai.

Gaisro metu sudegė sandėliukas, stoginės sienos, lengvieji automobiliai „Dacia Spring“ ir „VW Passat“. Išdegė namo siena ir apšiltinimo medžiaga. Gaisro metu apsilydė už tvoros stovėjusių automobilių „Mini Cooper“, „Audi“, „Ford“, „Šcoda“ degios detalės ir elektromobilių pakrovimo stotelė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.