Šiaulių, Vilkaviškio, Šakių rajonuose rasti sprogmenys

Šiaulių, Vilkaviškio, Šakių rajonuose antradienį rasti sprogmenys, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Pastarąją parą sprogmenų rasta net trijuose rajonuose.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Pastarąją parą sprogmenų rasta net trijuose rajonuose.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2024, 10:05 AM

PAGD duomenimis, 10 val. 33 min. gautas policijos pranešimas, kad Šiaulių rajone, Čeponių kaime, įvestas planas „Skydas“. Atvykusios ugniagesių pajėgos aptvėrė teritoriją ir budėjo, kol atvykę išminuotojai sunaikino rastą sprogmenį. Rankinė granata buvo sunaikinta vietoje.

Kaip pranešė ugniagesiai, 13 val. 15 min. gautas policijos pranešimas, kad Šakių rajone, Žvirgždaičių miestelyje, Antaninos Liorentaitės gatvėje, laukuose, rastas sprogmuo. Ugniagesiai budėjo įvykio vietoje, kol atvyko išminuotojai ir rastą minosvaidžio miną sunaikino vietoje.

Anot PAGD, antradienį taip pat pranešta ir apie Vilkaviškio rajone rastą sprogmenį. 19 val. 32 min. policija nurodė, kad Karklinių kaime, Pakelės gatvėje, įvestas planas „Skydas“. Budėta įvykio vietoje, kol Antrojo pasaulinio karo laikų artilerijos sviedinį išminuotojai nukenksmino vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.