Kontaktinės studijos Lietuvos sveikatos mokslų universitete prasidės rugsėjo 1-ąją

Pakvietus visą Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) bendruomenę aktyviai dalyvauti ir įsitraukti į COVID-19 vakcinavimo ir vakcinavimosi procesus, tuo pačiu jos prašoma propaguoti įrodymais grįstas mokslo žinias apie vakcinaciją ir jos naudą.

Lietuvos sveikatos mokslų universitetas<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Lietuvos sveikatos mokslų universitetas<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2021, 10:06 AM

LSMU rektoriaus prof. Rimanto Benečio įsakymu dėl studijų proceso organizavimo, konataktinės studijos Universitete prasidės nuo rugsėjo 1-osios. Ir tai vyks tiek administracinių padalinių vadovams, tiek studentams bei visai akademinei bendruomenei laikantis būtinųjų studijavimo sąlygų tvarkos.

Tačiau pasiteisinę ir efektyvūs nuotolinių studijų elementai ir toliau išliks ir bus taikomi bei pastoviai tobulinami. Pasikeitus epidemiologinei situacijai, numatoma organizuoti studijas mišriu nuotoliniu ir kontaktiniu būdu.

Pasak LSMU pranešimo, nuo rugsėjo 1-osios studijas Universitete, studentų praktikas ir klinikines praktikas planuojama vykdyti įprastu kontaktiniu būdu, laikantis būtinųjų higienos bei asmens apsaugos studijavimo ir darbo sąlygų, atsižvelgiant į aktualiu laikotarpiu galiosiančius reikalavimus, taip pat į Galimybių paso ir ES skaitmeninio žaliojo pažymėjimo galimybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.