Padėka Metų mokytojams – įvertinti Kauno pedagogai

Ne vienerius metus šalies švietimo reitinguose lyderiaujantis Kaunas tęsia gražią tradiciją – įvertinti ir apdovanoti nusipelniusius Kauno pedagogus. Šiemet už novatoriškas idėjas, išskirtinius ugdymo metodus ir pasiekimus penkiems mokytojams bus įteiktos 3 tūkst. eurų premijos. Antradienį tam vienbalsiai pritarė miesto taryba.

Ne vienerius metus šalies švietimo reitinguose lyderiaujantis Kaunas tęsia gražią tradiciją – įvertinti ir apdovanoti nusipelniusius Kauno pedagogus.<br>V.Skaraičio nuotr.
Ne vienerius metus šalies švietimo reitinguose lyderiaujantis Kaunas tęsia gražią tradiciją – įvertinti ir apdovanoti nusipelniusius Kauno pedagogus.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kauno miesto savivaldybė

Sep 13, 2022, 10:09 AM

Daugiau kaip dešimtmetį Kaunas tęsia tradiciją simboliškai nusilenkti miesto pedagogams. Jiems apdovanojimai skiriami už praktinius nuopelnus, aktyvumą, kūrybiškumą darbe, naujų metodų diegimą, aukštus savo bei mokinių pasiekimus nacionaliniu ir tarptautiniu mastu.

Šiais metais prieita ženklaus pokyčio – didėja premijų skaičius ir suma. Iki šiol jos siekdavo tūkstantį eurų ir būdavo teikiamos 3 mokytojams. Nuo šiol apdovanojami 5 pedagogai, o premijų dydis padidintas keliskart – iki 3 tūkst. eurų.

„Mokytojo misija turi ypatingą reikšmę kiekvieno žmogaus gyvenime. Pedagogai ne tik suteikia žinias, bet ir formuoja augančią kartą, ugdo jų pamatines vertybes, padeda rasti atsakymus ir į gyvenimiškus klausimus. Džiaugiamės galėdami įvertinti ir garsiai padėkoti jiems už įkvepiančius pasiekimus, kuriais didžiuojamės“, – kalbėjo Kauno tarybos narė, Švietimo ir kultūros komiteto pirmininkė Jūratė Elena Norvaišienė.

Šiemet Metų mokytojų premija atiteks 5 Kauno ugdymo įstaigų pedagogams:

Kauno 1-osios muzikos mokyklos fortepijono mokytojai Editai Matulionienei;

Kauno Šv. Roko mokyklos dailės mokytojai Gražvydai Andrijauskaitei;

Kauno S. Daukanto progimnazijos informacinių technologijų mokytojui Fernando Antunez Cid;

Kauno lopšelio-darželio „Vaikystė“ ikimokyklinio ugdymo pedagogei Editai Martinkėnienei;

KTU inžinerijos licėjaus matematikos mokytojai Vilijai Dabrišienei.

Premijų įteikimo ceremonija planuojama spalio 13 d. „Žalgirio“ arenoje vyksiančiame koncerte Mokytojo dienai paminėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.