Jaunuosius talentus Vilnius kviečia nominuoti „Mažojo Šv. Kristoforo“ apdovanojimui

700-ąjį gimtadienį švenčiantis Vilnius tradiciškai skelbia „Mažojo Šv. Kristoforo“ žymens laureatų rinkimus. 11 išrinktų moksleivių bus pagerbti už puikius pasiekimus bei Vilniaus vardo garsinimą kultūros ir meno, mokslo, sporto ir pilietiškumo srityse.

„Mažojo Šv. Kristoforo“ apdovanojimas.<br>S.Žiūros nuotr.
„Mažojo Šv. Kristoforo“ apdovanojimas.<br>S.Žiūros nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-02-03 10:46

Nominantų laukiama iki vasario 23-iosios (imtinai). Ateities Vilnių kuriantį talentingą ir veržlų jaunimą sostinė apdovanos Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną.

„Pamatus ateities laimėjimams klojame jau mokyklos suole – tada, kai palaikymas ir įkvėpimas yra ypač reikalingi. Todėl kviečiu apsidairyti aplink ir renkantis potencialius laureatus verčiau matyti daugiau nei mažiau. Vertinkime, siūlykime ir didžiuokimės. Tegu jaunieji Vilniaus kūrėjai jaučia, kad jie – mūsų ateities ambasadoriai“, – sako Vilniaus meras Remigijus Šimašius.

Siūlyti verčiausius gauti „Mažojo Šv. Kristoforo“ apdovanojimą gali mokytojai, treneriai, tėvai ir kiekvienas aktyvus vilnietis. Tam reikia užpildyti anketą. Kovo 11-ąją laureatai bus pagerbti iškilmingoje ceremonijoje.

Medžiaga parengta pagal Vilniaus miesto savivaldybės užsakymą. Turinys apmokėtas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.