Radviliškio rajono ugdymo įstaigų pedagogams bus kompensuojamos kelionės į darbą

Ketvirtadienį vykusiame Radviliškio rajono savivaldybės posėdyje pritarta toliau nuo mokyklos gyvenantiems mokytojams jau nuo rugsėjo 1-osios kompensuoti jų kelionės į darbą išlaidas.

Degalai.<br>T.Bauro nuotr.
Degalai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 1, 2023, 10:07 PM, atnaujinta Sep 1, 2023, 10:08 PM

Kaip praneša savivaldybė, pedagogams ir kitiems švietimo specialistams už kiekvieną nuvažiuotą kilometrą būtų kompensuota po 10 centų. Šia kompensacija galės pasinaudoti visi, kuriems iš namų į darbą reikia važiuoti nuo 15 iki 50 kilometrų.

„Tikiuosi, kad rajono mokykloms dabar bus lengviau prisikviesti į darbą toliau nuo mokyklos gyvenančius mokytojus ir kitus švietimo specialistus“, – sakė Radviliškio rajono savivaldybės meras Kazimieras Račkauskis.

Anot savivaldybės, kelionės išlaidos darbuotojams bus kompensuojamos už važiavimą darbo dienomis į savo darbovietę iš namų ir atgal iš darbo. Kompensacijos bus skiriamos mokytojams, pagalbos mokiniui specialistams ir kitiems pedagoginiams darbuotojams.

Skaičiuojama, kad kompensacijoms per metus reikės iki 45 tūkst. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.