Lrytas.lt bendradarbiaus su papildomo ugdymo akademija „Alfa klasė“

Nuo šiol portale lrytas.lt – dar daugiau švietimo turinio ir patarimų mokantiems bei besimokantiems. Vienas skaitomiausių šalies portalų skelbs papildomo ugdymo akademijos „Alfa klasė“ specialistų patarimus, konsultacijas ir išskirtinai lrytas.lt skaitytojams parengtus teminius konspektus.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2023, 12:58 PM, atnaujinta May 3, 2024, 10:07 AM

Partnerystės tikslas – padėti moksleiviams pagilinti žinias bei rasti būdą mokytis efektyviai.

Kad mokykloje sektųsi ir patiktų – tai lemia ne vienas veiksnys ir kiekvienas turi savo receptą. O kad jį pavyktų atrasti greičiau – pagalbos ranką tiesia lrytas.lt ir papildomo ugdymo akademija.

Šia partneryste siekiama su visuomene dalytis naudinga informacija, patirtimi, skatinti žingeidumą.

„Gyvenant technologijų, informacijos prieinamumo laikais, regis, tik suspėk viską pamatyti, perskaityti ir sužinoti. Tačiau su informacijos gausa, labai svarbiu gebėjimu tampa informacijos, šaltinių atsirinkimas, susikoncentravimas. Mokiniai ugdomi mokėti mokytis, o tai ir reiškia gebėti rasti savo metodą, savo efektyvaus mokymosi raktą. Todėl tikime, kad šia iniciatyva ir partneryste prisidėsime prie pasidalijimo vertinga informacija“, – sako lrytas.lt vystymo vadovė Greta Ališauskaitė-Bagušauskienė.

„Kaip viena iš lyderiaujančių korepetitorių įmonių visada jaučiame pareigą teikti kokybišką turinį Lietuvos moksleiviams bei rūpintis jų švietimu. Kasmet skiriame didelį dėmesį korepetitorių atrankai, jų mokymams ir mokomosios medžiagos, reikalingos siekiant užtikrinti efektyvų mokymąsi, kūrimui. Labai džiugu, kad prie kokybiško turinio sklaidos prisideda ir tokie didieji dienraščiai kaip lrytas.lt. Nekantraujame pasidalinti savo pirmaisiais konspektais, o ateityje – ir įvairiais mokymosi patarimais“, – teigia Alfa klasės rinkodaros vadovas Vilius Jastremskas. Dar daugiau vertingo turinio gaus Lrytas Premium prenumeratoriai.

Reikia pagalbos gilinant žinias? Ieškote papildomos informacijos ar nerandate aiškaus konspekto? Nuo šiol – daugiau patarimų lrytas.lt skaitytojams iš specialistų lūpų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.