Nusipelniusieji švietimui ir mokslui apdovanoti ŠMSM garbės ženklais

Minint Edukacinės komisijos 250-ąsias metines, gruodžio 8 dieną, Švietimo, mokslo ir sporto ministerijoje įteikti ministerijos garbės ženklai.

Aidas Aldakauskas.<br>Mindaugo Kaminsko nuotr.
Aidas Aldakauskas.<br>Mindaugo Kaminsko nuotr.
Gražina Pamparienė.<br>Mindaugo Kaminsko nuotr.
Gražina Pamparienė.<br>Mindaugo Kaminsko nuotr.
Ona Užkuraitienė.<br>Mindaugo Kaminsko nuotr.
Ona Užkuraitienė.<br>Mindaugo Kaminsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Švietimo, mokslo ir sporto ministerija

Dec 9, 2023, 12:00 AM

Šiemet jie skirti keturiems žmonėms. Dr. Boguslavas Gruževskis, Lietuvos socialinių mokslų centro direktorius, apdovanotas už ilgametį atsakingą ir rezultatyvų darbą socialinių mokslų tyrimų srityje, siekiant juo grįstų viešosios politikos sprendimų ir inovacijų diegimo, stiprinant mokslo, verslo ir visuomenės sanglaudą, pedagoginę veiklą ir indėlį į institucinę plėtrą.

Gražina Pamparienė, buvusi Joniškio vaikų lopšelio-darželio „Saulutė“ muzikos mokytoja metodininkė, – už atsidavimą pedagogo profesijai, už savitą ir reikšmingą indėlį ugdant ikimokyklinio amžiaus vaikų menines galias, už etninę kultūrą ir bendražmogiškas vertybes puoselėjančią prasmingą veiklą ir jos sklaidą nacionaliniu mastu.

Laimutei Onai Užkuraitienei, buvusiai ilgametei Vilniaus Balio Dvariono dešimtmetės muzikos mokyklos direktorei, garbės ženklas įteiktas už svarų indėlį į Lietuvos švietimą, išskirtinius pedagoginės ir vadybinės veiklos rezultatus, laisvo, savarankiško ir kūrybingo jaunimo ugdymą.

Garbės ženklas skirtas Aidui Aldakauskui, Nacionalinės švietimo agentūros Kokybės vertinimo departamento direktoriui, – už profesionalias iniciatyvas, įkvepiančią lyderystę ir svarų indėlį formuojant bei įgyvendinant strateginius Lietuvos švietimo tikslus.

Garbės ženklas yra ministerijos aukščiausias apdovanojimas, skiriamas švietimui ir mokslui ypač nusipelniusiems asmenims pagerbti. Apdovanojimas įsteigtas 2007 m. Pirmasis ministerijos garbės ženklas buvo įteiktas daktarei Meilei Lukšienei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.