Lrytas.lt rengia didžiausią Lietuvos švietimo lyderių konferenciją „Švietimo kodas“

Naujienų portalas lrytas.lt išskirtinai daug dėmesio skiria švietimo temoms bei mokytojo profesijai, todėl pirmą kartą organizuoja didžiausią bei turiniu įvairiausią forumą „Švietimo kodas“, pritrauksiantį 900 dalyvių, skirtą švietimo lyderiams, mokytojams, esamiems ir būsimiems pedagogams.

Konferencija „Švietimo kodas“.
Konferencija „Švietimo kodas“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 9, 2024, 1:00 PM

„Švietimo kodas“ taps vieta pažangioms ir inovatyvioms idėjoms, įkvėpsiančioms šiuolaikinius švietimo lyderius ryžtis drąsesniems ateities sprendimams ir pokyčiams. Konferencijoje įžvalgomis ir idėjomis dalysis daugiau nei 60 pranešėjų ir diskusijų dalyvių – verslininkai, mokslininkai, vadovai, švietimo profesionalai.

„Iššūkių kupinoje aplinkoje, švietimo srities atstovams keliamų tikslų apimtys dar didėja. Todėl dėmesys jiems ir jų kompetencijoms – svarbus kaip niekada anksčiau. Neabejojame, kad konferencija įkvėps ne tik naujoms idėjoms, bet ir pokyčiams, niekada nebus per daug galimybių dalytis geraisiais pavyzdžiais, skirtingų sričių atstovų žvilgsnis ir įžvalgos gali lemti dar geresnius rezultatus“, – sako lrytas.lt vyr. redaktorius Tautvydas Mikalajūnas.

Įkvepiančios istorijos, inovatyvūs įrankiai ir drąsios iniciatyvos paskatins ryžtis pokyčiams, kurie ugdymą gali paversti efektyvesniu. „Švietimo kodas“ – Lietuvos švietimo lyderių laikas, jau kovo 1 dieną, Kaune, Vytauto Didžiojo universitete (VDU)!

Konferencija švietimo bendruomenės nariams nemokama, bet registracija būtina, kadangi vietų skaičius ribotas. Visa informacija apie konferenciją rasite čia.

Padėkokime mokytojams

Švietimo bendruomenei skirtą konferenciją lydės lrytas.lt tęsiami didelio visuomenės dėmesio sulaukę „Lietuvos mokytojas 2024“ apdovanojimai, kurių tikslas – padėkoti ir įvertinti dabartinius ugdymo specialistus bei skatinti rinktis mokytojo profesiją.

Lrytas.lt organizuojami tradicija tapę „Lietuvos mokytojas“ apdovanojimai suteikė galimybę visuomenę supažindinti su tikraisiais švietimo šviesuliais – mokytojais, kurie į iššūkius žvelgia su neblėstančiu užsidegimu.

Žinote mokytojus, prisidedančius prie mokyklos transformacijos unikaliomis idėjomis bei iniciatyvomis, bendruomenės būrimo ir mokinių pasiekimų gerinimo bei išsiskiria savo asmeninėmis savybėmis? Laikas įvertinti tikruosius švietimo lyderius, darbščiąsias bitutes – mokytojus, ne visuomet spėjančius pasigirti savo pasiekimais! Kviečiame siūlyti savo mokytojus!

Mokytojai nominuojami devyniose kategorijose: ikimokyklinio ugdymo, pradinio ugdymo, pagrindinio ugdymo, vidurinio ugdymo (progimnazijos ir gimnazijos), neformalaus ugdymo, profesinio ugdymo mokytojas, švietimo pagalbos specialistas ir švietimo lyderis. Susumavus skaitytojų ir vertinimo komisijos balsus, bus apdovanoti devyni mokytojai.

Mokytojų registracija vyks sausio 9 – vasario 8 dienomis, balsavimas portale lrytas.lt – iki vasario 8 d. Nugalėtojai bus skelbiami ir apdovanojami kovo 1 d.

Konferencijos ir apdovanojimų partneriai – Švietimo, mokslo ir sporto ministerija (ŠMSM), Vytauto Didžiojo universitetas (VDU), Nacionalinė švietimo agentūra (NŠA), „Erudito“ licėjus, leidykla „Šviesa“, Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba, rėmėjai – bendrovė „Epson“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.