Visos vietos užpildytos: registracija į didžiausią Lietuvos švietimo lyderių konferenciją „Švietimo kodas“ stabdoma

Naujienų portalas lrytas.lt išskirtinai daug dėmesio skiria švietimo temoms bei mokytojo profesijai, todėl pirmą kartą organizuoja didžiausią bei turiniu įvairiausią forumą „Švietimo kodas“, pritrauksiantį 900 dalyvių, skirtą švietimo lyderiams, mokytojams, esamiems ir būsimiems pedagogams.

Konferencija vyks Kaune, VDU, kovo 1 dieną.
Konferencija vyks Kaune, VDU, kovo 1 dieną.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-02-05 08:59

Per tris savaites nuo registracijos pradžios užsiregistravo daugiau nei 900 švietimo sektoriaus atstovų, todėl registracija į konferenciją stabdoma – visos vietos jau užpildytos.

„Švietimo kodas“ taps vieta pažangioms ir inovatyvioms idėjoms, įkvėpsiančioms šiuolaikinius švietimo lyderius ryžtis drąsesniems ateities sprendimams ir pokyčiams. Konferencijoje įžvalgomis ir idėjomis dalysis daugiau nei 60 pranešėjų ir diskusijų dalyvių – verslininkai, mokslininkai, vadovai, švietimo profesionalai.

Tarp pranešėjų – investuotojas, „Nextury Ventures“ įkūrėjas Ilja Laursas, Švietimo, mokslo ir sporto ministras Gintautas Jakštas, ilgametis pedagogas Miša Jakobas, tris dešimtmečius vadovavęs Vilniaus Šalomo Aleichemo ORT gimnazijai, verslininkas, įvairių inovatyvių projektų mentorius Vladas Lašas ir kiti svarbūs švietimo atstovai.

„Dažna veiklos sritis turi savo kertinius renginius, kurie atnaujina bendruomenės narių mąstymo kryptis, nusistovėjusius veikimo modelius ir aktualizuoja svarbias temas. Džiaugiuosi, kad „Švietimo kodas“ atlieka šią funkciją švietimo bendruomenėje, ir susirinkę srities lyderiai diskutuos apie švietimo evoliuciją Lietuvoje.

Man svarbu, kad konferencija neštų naudą svarbiausiems sistemos dalyviams – mokytojams ir mokiniams. O konferencijos metu vyksiantys jų apdovanojimai ne tik skatins puikius pedagogus, bet dar kartą patvirtins jų svarbą visuomenėje“, – sako Švietimo, mokslo ir sporto ministras Gintautas Jakštas.

Konferencijos ir apdovanojimų partneriai – Švietimo, mokslo ir sporto ministerija (ŠMSM), Vytauto Didžiojo universitetas (VDU), Nacionalinė švietimo agentūra (NŠA), „Erudito“ licėjus, leidykla „Šviesa“, Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba, rėmėjai – bendrovė „Epson“.

Konferencija vyks Kaune, VDU, kovo 1 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.