Alfa erdvė kviečia ruoštis matematikos egzaminui su dirbtinio intelekto papildyta platforma

Balandžio 15-ą dieną papildomo ugdymo akademija Alfa klasė pristato naują produktą – Alfa erdvę, interaktyvias matematikos užduotis savarankiškam mokymuisi. Kol kas platforma veiks tik dvyliktokams, besiruošiantiems 2024 metų matematikos VBE.

Pamokos.<br>V.Skaraičio nuotr.
Pamokos.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Alfa klasė

Apr 15, 2024, 12:35 PM, atnaujinta Apr 16, 2024, 6:49 AM

Pastaruoju metu švietimo situacija Lietuvoje yra neįprasta – keičiasi ne tik mokymosi programos, bet ir šiuolaikinių moksleivių įpročiai.

Darosi vis sunkiau sudominti jauną asmenį sudėtingomis mokyklinėmis disciplinomis, tokiomis kaip matematika. Todėl čia kyla poreikis kurti naujas technologijas, galinčias padėti kokybiškai pasiruošti egzaminams ar kitiems patikrinimams.

Personalizuotas mokymosi procesas

Personalizuotas mokymasis Alfa erdvės platformoje užtikrinamas trimis būdais. Pirmiausia, mokymosi metu moksleivį lydi dirbtinio intelekto įgalintas virtualus asistentas, kuris suteikia uždavinio sprendimo užuominų, paaiškina taisykles, pristato uždavinio sprendimą ar norimą VBE temą.

Taip pat, platformoje pateikiama rezultatų analizė leidžia geriau suprasti savo žinių lygį ir susikoncentruoti į temas, kurias iki VBE dar reikėtų patobulinti. Be to, platformoje pateikiamos specifinių įgūdžių tobulinimo rekomendacijos.

Sudaryta pagal matematikos VBE programą

Alfa erdvė suteikia galimybę efektyviai ruoštis matematikos VBE sprendžiant skaitmenines ankstesnių metų užduotis. Atlikus pilną užduočių rinkinį platforma pateiks preliminarų VBE rezultatą. Platformoje galima rasti ir įdomiųjų užduočių rinkinių, tokių kaip „30 lengvų I-os dalies uždavinių“ ar „Užduočių rinkinys norintiems gauti 80% +“. Šios užduotys leis pagilinti įvairių lygių gebėjimus ir tinkamai pasiruošti VBE.

Patogus mokymasis

Platformos specifika leidžia mokytis bet kurioje vietoje patogiu metu – tereikia turėti interneto prieigą. Taip pat, Alfa erdvėje vienoje vietoje galima rasti įvairių temų konspektų, formulynų, kitos mokymosi medžiagos, padėsiančios tinkamai pasiruošti laukiančiam egzaminui.

Daugiau informacijos apie produktą bei nemokamos registracijos formą rasite čia: https://www.alfaerdve.lt/

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.