Baigiasi veislininkystės darbų finansavimo paraiškų teikimas

Penktadienį baigiasi paraiškų teikimas gauti valstybės pagalbą atlikti tam tikrus veislininkystės darbus ar paslaugas, susijusias su gyvulių genetinės kokybės nustatymu, įskaitant genomo tyrimus.

Penktadienį baigiasi paraiškų teikimas gauti valstybės pagalbą atlikti tam tikrus veislininkystės darbus ar paslaugas, susijusias su gyvulių genetinės kokybės nustatymu, įskaitant genomo tyrimus.<br>D.Umbraso nuotr.
Penktadienį baigiasi paraiškų teikimas gauti valstybės pagalbą atlikti tam tikrus veislininkystės darbus ar paslaugas, susijusias su gyvulių genetinės kokybės nustatymu, įskaitant genomo tyrimus.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-04-11 07:53, atnaujinta 2019-04-12 08:55

Dėl valstybės pagalbos galima kreiptis ir organizuojant konkursus, prekybos muges ir (arba) parodas ar ketinant jose dalyvauti.

Kaip skelbė Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT), paraiškas gali teikti pripažintos veislininkystės institucijos ir (ar) juridiniai asmenys, teikiantys paslaugas pagal šią veiklos kryptį. Paramos konkursų, prekybos mugių ir (arba) parodų organizavimui ir dalyvavimui jose gali kreiptis Žemės ūkio rūmai, specializuotą veislininkystės veiklą vykdančios valstybės valdomos bendrovės ar pripažintos veislininkystės institucijos. Narystė Žemės ūkio rūmuose nėra būtina sąlyga, norint pasinaudoti valstybės pagalba.

Šiemet tam tikriems veislininkystės darbams ar paslaugoms, susijusioms su gyvulių genetinės kokybės nustatymu, įskaitant genomo tyrimus, atlikti numatoma skirti 30 tūkst. eurų, o konkursų, prekybos mugių arba parodų organizavimui ir dalyvavimui jose – 150 tūkst. eurų valstybės paramos.

Paraiškos ir kiti dokumentai paramai gauti gali būti teikiami iki penktadienio VMVT.

Paraiška turi būti užpildyta lietuvių kalba, jos forma ir visi su paraiška teikiami dokumentai turi būti antspauduoti ir patvirtinti atsakingo asmens parašu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.