Mobilioji Žemės ūkio ministerijos komanda pagelbėjo ūkininkams

Mobilioji Žemės ūkio ministerijos pagalbos ūkiams grupė pradėjo savo darbą ir lankėsi Kelmės, Telšių ir Šilalės rajonų ūkiuose.

Ūkininkai, norintys spręsti jiems aktualius klausimus, kviečiami registruotis ir kviestis Žemės ūkio ministerijos bei jai pavaldžių institucijų darbuotojų sudarytą komandą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Ūkininkai, norintys spręsti jiems aktualius klausimus, kviečiami registruotis ir kviestis Žemės ūkio ministerijos bei jai pavaldžių institucijų darbuotojų sudarytą komandą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ŽŪM inf.

May 29, 2019, 10:18 AM, atnaujinta May 29, 2019, 10:20 AM

Ministerijos specialistai ir vietiniai Valstybinės maisto ir veterinarijos bei Žemės ūkio konsultavimo tarnybos atstovai konsultavo devynis ūkininkus tiesioginių išmokų, ekologinio ūkininkavimo, ES investicinės paramos, produktų gamybos ir kitomis su žemės ūkiu susijusiomis temomis.

„Iš arti pamatėme, kaip ūkininkai gyvena, dirba, kaip dirvas gali „išarti“ šernai ir kiek dar yra spręstinų problemų. Tačiau toks ir yra šios grupės tikslas – patarti. Manau, kad praktikos, kai visų pirma patariama ir paaiškinama, kaip laikytis reikalavimų ir juos įgyvendinti, turėtų būti laikomasi visose žemės ūkio subjektų veiklą kontroliuojančiose institucijose.

Ši diena ūkiuose buvo naudinga abiem pusėms: ir besikreipusiems, ir pačiai patariamajai grupei“ – sakė žemės ūkio ministro patarėjas Jonas Pupius.

Ūkininkai, norintys spręsti jiems aktualius klausimus, kviečiami registruotis ir kviestis Žemės ūkio ministerijos bei jai pavaldžių institucijų darbuotojų sudarytą komandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.