„INVL Baltic Farmland“ per pusmetį uždirbo 137 tūkst. eurų pelno

Investicijų į žemės ūkio paskirties žemę bendrovės „INVL Baltic Farmland“ pajamos per šių metų pirmą pusmetį buvo 302 tūkst. eurų, o konsoliduotas grynasis pelnas pasiekė 137 tūkst. eurų. Bendrovės pajamos, palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, padidėjo 7,5 proc., o grynasis pelnas sumažėjo 2,1 proc.

Investicijų į žemės ūkio paskirties žemę bendrovės „INVL Baltic Farmland“ pajamos per šių metų pirmą pusmetį buvo 302 tūkst. eurų, o konsoliduotas grynasis pelnas pasiekė 137 tūkst. eurų. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Investicijų į žemės ūkio paskirties žemę bendrovės „INVL Baltic Farmland“ pajamos per šių metų pirmą pusmetį buvo 302 tūkst. eurų, o konsoliduotas grynasis pelnas pasiekė 137 tūkst. eurų. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2019, 4:03 PM, atnaujinta Jul 23, 2019, 4:05 PM

Bendrovė praneša, kad jos nuosavas kapitalas šių metų birželio pabaigoje siekė 12,4 mln. eurų, o šis rodiklis akcijai – 3,85 euro. Nuosavo kapitalo vertė akcijai, įvertinus ir išmokėtus dividendus, per metus padidėjo 9,4 proc.

Kaip teigiama pranešime, atsižvelgiant į šių metų bendrovės veiklos prognozę, parengtą darant prielaidą, kad bendrovės valdomos žemės vertė nesikeis ir nebus žemės pirkimo ar pardavimo sandorių, taip pat nebus gautinų sumų atidėjimų pokyčių, per pirmą šių metų pusmetį „INVL Baltic Farmland“ gautos pajamos siekė 46,5 proc. prognozuotų metinių pajamų (650 tūkst. eurų), o grynasis pelnas – 34,7 proc. prognozuoto metinio pelno (395 tūkst. eurų).

Pastarasis rodiklis, eliminavus ataskaitinio laikotarpio gautinų sumų atidėjimus, siektų 47,3 proc. prognozuoto metinio rezultato.

„Nasdaq“ Vilnius biržoje listinguojamos „INVL Baltic Farmland“ antrinės įmonės valdo beveik 3 tūkst. hektarų žemės ūkio paskirties žemės Lietuvoje, kuri nuomojama žemės ūkio bendrovėms ir ūkininkams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.