Baigiasi laikotarpis teikti paraiškas paramai biodujoms gaminti

Trečiadienis yra paskutinė diena, kai ūkininkai, labai mažos ir mažos įmonės gali teikti paraiškas pagal Lietuvos kaimo plėtros 2014-2020 metų programos priemonės „Ūkio ir verslo plėtra“ veiklą „Parama biodujų gamybai iš žemės ūkio ir kitų atliekų“.

Kvietimui iš viso skirta 12 mln. eurų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Kvietimui iš viso skirta 12 mln. eurų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 31, 2019, 8:59 AM

Didžiausia paramos suma vienam projektui ir priemonės „Ūkio ir verslo plėtra“ veiklai „Parama biodujų gamybai iš žemės ūkio ir kitų atliekų“ per visą 2014–2020 metų laikotarpį vienam paramos gavėjui negali viršyti 1,6 mln. eurų, anksčiau pranešė Nacionalinė mokėjimo agentūra.

Numatytoms veikloms vykdyti didžiausias paramos intensyvumas pareiškėjams negalės viršyti 60 proc. tinkamų finansuoti projekto išlaidų.

Kaip skelbia Žemės ūkio ministerija, pagal priemonės veiklą remiama biodujų gamyba iš gyvulių, paukščių mėšlo bei kitų biologiškai skaidžių atliekų, biometano gamyba ir suspaudimas, šilumos ir elektros energijos gamyba, naudojant biodujas mažos galios energijos iš atsinaujinančių išteklių gamybos įrenginiuose ir degazuotojo substrato gamyba.

Kvietimui iš viso skirta 12 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.