DOJUS įmonių grupės finansus valdys Marius Garuckas

Nuo spalio 14 d. DOJUS įmonių grupės finansus valdys Marius Garuckas, pastaruosius 17 metų darbavęsis „GlaxoSmithKline“ kompanijoje.

 DOJUS įmonių grupės finansų direktorius Marius Garuckas<br> Rengėjų nuotr.
 DOJUS įmonių grupės finansų direktorius Marius Garuckas<br> Rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 17, 2019, 2:35 PM, atnaujinta Oct 17, 2019, 6:14 PM

M.Garuckas užimė įvairias vadovaujančias finansų pareigas, iš jų pastaruosius 5 metus vadovavo „GlaxoSmithKline“ finansų funkcijai Rusijoje ir NVS šalyse.

Jis yra Vilniaus Universiteto verslo vadybos magistras, taip pat Jungtinės Karalystės Licencijuotų ir atestuotų apskaitininkų asociacijos afilijuotas narys.

DOJUS agro jau 27 metus lyderiaujanti žemės ūkio sektoriuje ir atstovaujanti vieniems didžiausių šio sektoriaus technikos gamintojų – „John Deere“, „Kuhn“, „Koeckerling“, „Kramer“ ir kt. – taip pat vysto veiklą ir miškų bei aplinkos priežiūros sektoriuose.

Šįmet įmonė tapo oficialiu miško technikos gamintojo „Komatsu“ atstovu Lietuvoje ir Kaliningrade, taip sustiprindama savo pozicijas ir miško sektoriuje.

Paslaugų gama taip pat papildyta: pradėtos teikti dirvožemio tyrimų paslaugos leidžiančios efektyvinti ūkiams savo veiklą.

Augant įmonių grupei, didėjant įvairių segmentų klientų ratui, plečiantis atstovaujamų prekinių ženklų bei teikiamų paslaugų gamoms, siekiama stiprinti ir finansų valdymą.

„Vertiname Mariaus patirtį finansų srityje dirbant tiek Lietuvos, tiek užsienio rinkose. Veiklą vykdome skirtingose šalyse su skirtinga įstatymų baze bei finansų valdymo ypatumais, tad tikime, kad jo įgyta patirtis leis dar greičiau įgyvendinti grupės plėtros planus,“ – teigia DOJUS įmonių grupės generalinis direktorius Donatas Dailidė.

„Vadovaudamas finansų skyriui sieksiu ne tik subalansuoti kompanijos poreikius ir galimybes taip, kad būtų išlaikyta stipri jos finansinė būklė, bet ir užtikrinti, kad įmonė sėkmingai pasiektų savo užsibrėžtus tikslus augindama pelną“, – teigia DOJUS įmonių grupės finansų direktoriumi tapęs M.Garuckas.

Įmonių grupė yra viena didžiausių vakarietiškos technikos tiekėjų regione, valdanti 10 įmonių keturiose šalyse: Lietuvoje, Latvijoje, Baltarusijoje bei Kaliningrado srityje.

Bendrovė yra oficialus didžiausio pasaulyje žemės ūkio technikos gamintojo „John Deere“ atstovas.

„Plimsoll“ duomenimis įmonė užima 72-ąją vietą pasaulyje iš 619 didžiausių žemės ūkio technikos pardavėjų. 2018 metais visos įmonių grupės apyvarta viršijo 126 mln. Eur.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją