Išmokėta 18,5 mln. eurų parama pieno gamintojams

Išmokėta visa numatytoji laikinoji valstybės pagalba – 18,5 mln. eurų – pieno gamintojams, susiduriantiems su ekonominiais sunkumais.

Išmokėta visa numatytoji laikinoji valstybės pagalba – 18,5 mln. eurų – pieno gamintojams, susiduriantiems su ekonominiais sunkumais.<br>P.Lileikio nuotr.
Išmokėta visa numatytoji laikinoji valstybės pagalba – 18,5 mln. eurų – pieno gamintojams, susiduriantiems su ekonominiais sunkumais.<br>P.Lileikio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-07-31 11:23, atnaujinta 2020-07-31 11:26

Šia pagalba kompensuojamos balandžio-gegužės mėnesių pieno gamintojų pajamų netektys, praneša Žemės ūkio ministerija.

Patvirtintos pagalbos dydis pieno gamintojams – 77,80 euro už birželio 1 dieną Ūkinių gyvūnų registre registruotą pieninę karvę.

Paraiškas pateikė 27,1 tūkst. pieno gamintojų – ir smulkūs, ir stambūs ūkiai, nukentėję nuo koronaviruso pandemijos ir karantino sukeltų padarinių.

Šią priemonę ruošiamasi pratęsti – siekiama, kad pieno ūkiai gautų pagalbą ir už birželio-rugpjūčio mėnesius. Jos sulauktų visi ūkiai, kurie laiko karves, nepriklausomai nuo gyvulių skaičiaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.