Pamatykite: ūkininkas ganykloje iš avių suformavo milžinišką širdį

Kaip ir daugelis šeimų, atskirtų dėl koronaviruso pandemijos ribojimų, Benas Jacksonas negalėjo atsisveikinti su mylimu žmogumi. Australas ūkininkas buvo už 400 km Naujajame Pietų Velse, kai jo teta Debby pralaimėjo dvejus metus trukusią kovą su vėžiu Kvinslande.

B.Jacksonas ganykloje išpylė grūdus širdies forma ir paleido tūkstantinę avių bandą. Rezultatas buvo užfiksuotas bepiločiu nufilmuotame vaizdo įraše.<br>Stopkadras
B.Jacksonas ganykloje išpylė grūdus širdies forma ir paleido tūkstantinę avių bandą. Rezultatas buvo užfiksuotas bepiločiu nufilmuotame vaizdo įraše.<br>Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 26, 2021, 1:40 PM, atnaujinta Aug 26, 2021, 3:50 PM

Apribojimai draudė jam keliauti į Brisbeną dalyvauti tetos laidotuvėse. Tad norėdamas išreikšti meilę jis pasitelkė savo avis.

B.Jacksonas ganykloje išpylė grūdus širdies forma ir paleido tūkstantinę avių bandą. Rezultatas buvo užfiksuotas bepiločiu nufilmuotame vaizdo įraše.

„Neturėjau galimybių tetai ištarti sudie, negalėjau dalyvauti laidotuvėse, – sakė ūkininkas BBC. – Todėl jaučiau neviltį, bejėgiškumą – tikrai nežinojau, ką daryti. Bet galiausiai nusprendžiau padaryti didžiulę širdį žemėje, kuri, tiesą sakant, vis tiek blyški, palyginti su tetos širdimi“.

Pastaraisiais metais B.Jacksonas sukūrė keletą kitų „avių kūrinių“ simbolių ir logotipų pavidalu. Jo teta visada buvo jo kūrybos gerbėja.

Smagi ir „neįtikėtinai apdovanota“ moteris paskutinį kartą sūnėną aplankė gegužę. Tai buvo prieš tai, kai COVID-19 protrūkiai Australijoje privertė imtis naujų karantinų.

Dabar B. Jacksonas vis dar negali niekur išvykti iš Naujojo Pietų Velso. Tačiau jo avių suformuota širdis buvo parodyta per Australijos televiziją, vaizdu plačiai dalijamasi socialiniuose tinkluose.

Pasak ūkininko, tetai tai būtų patikę: „Ji būtų didžiavusi, matydama tiek daug žmonių besišypsančių ir besimėgaujančių širdimi, kurią jai padariau. Tai tiesiog meilė“.

Parengta pagal BBC

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.