Siūlo atidėti ŽŪM iniciatyvas, galinčias priešinti žemdirbių bendruomenę

Į pirmąjį posėdį šią Seimo pavasario sesiją susirinkęs Kaimo reikalų komitetas, atsižvelgdamas į geopolitinę situaciją ir įvykius Ukrainoje, pritarė Žemės ūkio ministerijos nuomonei, kad karo akivaizdoje neturėtų būti teikiamos ir svarstomos žemdirbių bendruomenėje sutarimo neturinčios iniciatyvos, galinčios nulemti didesnį bendruomenės susipriešinimą.

Komiteto narių dauguma kreipėsi į Žemės ūkio ministeriją ir pasiūlė nukelti visuomenę priešinančias iniciatyvas dėl institucinių pertvarkų.<br>T.Bauro nuotr.
Komiteto narių dauguma kreipėsi į Žemės ūkio ministeriją ir pasiūlė nukelti visuomenę priešinančias iniciatyvas dėl institucinių pertvarkų.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 16, 2022, 1:24 PM, atnaujinta Mar 16, 2022, 1:26 PM

Komiteto narių dauguma kreipėsi į ministeriją ir pasiūlė nukelti visuomenę priešinančias iniciatyvas dėl institucinių pertvarkų: Nacionalinės žemės tarnybos vieningos žemės tvarkymo politikos išdalijimo atskiroms ministerijoms ir savivaldybėms; Žemės ūkio paskolų garantijų fondo prijungimo prie kitų konsoliduojamų nacionalinių plėtros įstaigų; traktorių, savaeigių ir žemės ūkio mašinų bei jų priekabų registro tvarkos keitimo; Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos pertvarkos ir kt. – jas atidedant taikos metui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.