Naujai Valstybinių miškų urėdijos valdybai vadovauja P. Martinkus

Darbą pradėjo nauja Valstybinių miškų urėdijos valdyba, jos pirmininku išrinktas nepriklausomas narys, Vilniaus šilumos tinklų Strategijos ir vystymo departamento direktorius Paulius Martinkus.

Valstybinių miškų urėdija įkurta 2018 metais, pertvarkius valstybinių miškų ūkį ir apjungus 42 urėdijas bei Valstybinį miškotvarkos institutą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Valstybinių miškų urėdija įkurta 2018 metais, pertvarkius valstybinių miškų ūkį ir apjungus 42 urėdijas bei Valstybinį miškotvarkos institutą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-03-25 12:39, atnaujinta 2022-03-25 12:41

Nauja valdyba išrinkta ankstesnei baigus ketverių metų kadenciją, pranešė įmonė.

„Bendradarbiaudami su profesionalia vadovų komanda sieksime veiklos efektyvumo, pasitelkiant skaitmenizaciją ir inovacijas. Taip pat peržiūrėsime strategiją ir kursime pridėtinę vertę akcininkui, darbuotojams, miškų sektoriui ir gamtai“, – pranešime sakė P. Martinkus.

Du valdybos nariai – nepriklausomas narys, įmonių jungimosi ir įsigijimo konsultacijų „Ad ventum“ steigėjas ir vadovas Normantas Marius Dvareckas ir urėdijos atstovė valdyboje Ina Bikuvienė – dirbo ir praėjusios kadencijos valdyboje.

Naujas nepriklausomas narys Marius Aleinikovas yra Lietuvos agrarinių ir miškų mokslų centro direktoriaus pavaduotojas.

Aplinkos ministerijos atstovo į valdybą atranka šiuo metu dar vyksta.

Valstybinių miškų urėdija įkurta 2018 metais, pertvarkius valstybinių miškų ūkį ir apjungus 42 urėdijas bei Valstybinį miškotvarkos institutą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.