NMA grąžino įprastą klientų aptarnavimo tvarką

Nacionalinė mokėjimo agentūra (NMA) informuoja, kad, atšaukus ekstremalią situaciją dėl koronaviruso pandemijos, nebelieka ribojimų klientų aptarnavimui. Tai reiškia, kad NMA klientai bus aptarnaujami įprasta tvarka – registracija atvykstant į NMA yra neprivaloma.

Nacionalinė mokėjimo agentūra (NMA) informuoja, kad, atšaukus ekstremalią situaciją dėl koronaviruso pandemijos, nebelieka ribojimų klientų aptarnavimui.<br>V.Skaraičio nuotr.
Nacionalinė mokėjimo agentūra (NMA) informuoja, kad, atšaukus ekstremalią situaciją dėl koronaviruso pandemijos, nebelieka ribojimų klientų aptarnavimui.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2022, 3:17 PM, atnaujinta May 2, 2022, 3:21 PM

Vyriausybės sprendimu nuo gegužės 1 d. atšaukiama ekstremalioji situacija dėl koronaviruso pandemijos, todėl atvykstant į NMA klientams nebereikia privalomai registruotis, taip pat neberibojamas klientų aptarnavimo trukmė.

Nors privaloma registracija konsultacijai nebereikalinga, ji yra naudinga, nes leidžia pačiam klientui pasirinkti jam patogų laiką. Taip pat klientai gali iš anksto nurodyti klausimą, dėl kurio bus konsultuojamasi, – tai padės konsultaciją suteikti tinkamai ir operatyviai.

Išankstinės registracijos į konsultaciją formą rasite NMA svetainėje, skiltyje „Susisiekite“ / Išankstinė registracija.

Konsultuotis su NMA specialistais galima įvairiais būdais – kiekvienas klientas gali pasirinkti, kuris jam patogiausiais:

telefonu (trumpuoju numeriu 1841 ar (8 5) 252 6999);

užduoti klausimą el. būdu, skiltyje „Susisiekite“;

atvykus į NMA centrinį padalinį ar teritorinius skyrius;

naudojantis „Teams“ platforma.

Konsultacijos per „Teams“

Konsultuotis su NMA specialistais galima ne tik telefonu ar elektroniniu paštu, bet ir per „Teams“ platformą. Tai suteikia galimybę gyvai bendrauti, derinti dokumentus, konsultuotis su atsakingu specialistu nevykstant į agentūrą, o prisijungiant naudojantis kompiuteriu ar telefonu. Nuotolinės konsultacijos klientui leidžia pasirinkti patogų laiką bei tiek jam, tiek NMA personalui lengviau planuoti darbo laiką.

Užsiregistruoti konsultacijai galima NMA svetainėje, skiltyje „Susisiekite“ / Išankstinė registracija, telefonu 85 252 6999, trumpuoju numeriu 1841, taip pat teritorinių skyrių telefonais.

Konsultacijos 24 valandas 7 dienas per savaitę

Klientai bet kuriuo paros metu gali konsultuotis ir su robotais konsultantais, kurie pasiteiravus papasakos apie mokėjimo prašymų teikimą NMA elektroniniu būdu, atkreips dėmesį į dažniausiai daromas klaidas, paaiškins, kaip elektroniniu parašu patvirtinti ir pateikti reikiamus dokumentus, taip pat atsakys į aktualius dažniausiai užduodamus klausimus.

Tai vienas greičiausių būdų gauti informaciją, padedančią išvengti klaidų.

Su robotais Žemyna ir Vėju kviečiame susitikti ir akis į akį pabendrauti NMA svetainės D.U.K. skiltyje, jų balsą taip pat išgirsite paskambinę į NMA bendruoju telefonu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.