Pirmininkavimo ES Tarybai renginiai vyks ir Kaune

Šiemet Lietuvoje vyksiantys pirmininkavimui Europos Sąjungos (ES) Tarybai skirti renginiai aukščiausio lygio vadovus pakvies ir į Kauną.

Kaune pirmininkavimo ES Tarybai metu planuojami keturi susitikimai.
Kaune pirmininkavimo ES Tarybai metu planuojami keturi susitikimai.
Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

Apr 7, 2013, 4:18 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 5:05 PM

Aukščiausio lygmens – ministrų ir valstybės vadovų – susitikimai, kurių numatyta surengti per 20, vyks Vilniuje, Nacionalinėje dailės galerijoje, parodų ir konferencijų centre „Litexpo“ ir Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės Valdovų rūmuose.

Dalis ekspertinių renginių, ES šalių tarnybų, departamentų vadovų, vyriausiųjų pareigūnų susitikimų, ES institucijų darbo grupių posėdžių ir įvairios konferencijos vyks Kaune, Druskininkuose, Trakuose ir Klaipėdoje.

Kaune pirmininkavimo ES Tarybai metu planuojami keturi susitikimai: liepą – Regionų komiteto Gamtinių išteklių komisijos posėdis ir seminaras, rugsėjį – Regionų komiteto Europos liaudies partijos politinės grupės posėdis bei Jungtinis Socialinės apsaugos ir Užimtumo komitetų susitikimas, spalį – Rytų partnerystės Jaunimo forumas.

Vizitų į Lietuvą metu Kaune iš Briuselio apsilankys ir ES šalių ambasadoriai (Nuolatinių atstovų ES komiteto COREPER I nariai) bei ES Tarybos Išorės santykių patarėjų grupės (RELEX) nariai. Šias grupes iš viso sudarys apie 100 asmenų.

Socialiniai partneriai, nevyriausybinių ir visuomeninių organizacijų, mokslo, verslo, kultūros sričių atstovai taip pat planuoja susitikimus Kaune. Šis susitikimų sąrašas dar yra tikslinamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: A. Valinskas ir A. Zuokas apie rinkimus ir vatnikus