Sekso vergių ieškojęs politikas prisidirbo prieš balsavimą

Vokietijos socialdemokratų partijos ir opozicijos lyderis Peeras Steinbruckas turi retą savybę būti kartu ir nuobodus politikas, ir leptelėti arba padaryti ką nors ypač neatsargaus, rašo „Lietuvos rytas”, remdamasis „Spiegel” informacija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-14 09:53, atnaujinta 2018-02-22 05:19

Pavyzdžiui, žurnalo „Suddeutsche Zeitung Magazin” viršelį vakar papuošė P.Steinbrucko nuotrauka, kur jis atkišęs rodo vidurinį pirštą – tai nepagarbos ženklas.

Pasirodo, tai buvo apgalvota provokacija, kurioje mielai sutiko dalyvauti pats P.Steinbruckas. Interviu, kurio tikslas – parodyti pašnekovų reakciją į klausimus, o ne jų atsakymus, socialdemokrato buvo paklausta: „Netaktiškas Peeras, problemiškas Peeras, Peerlusconi – jūs juk nesijaudinate dėl tokių jums lipdomų pravardžių, tiesa?”

Vis dėlto atkištas pirštas – ne blogiausia, ką prieš rinkimus gali iškrėsti politikas. Antai rinkėjų pasitikėjimą ir taip paradusios liberalios Laisvųjų demokratų partijos narys 55 metų Hansas Mulleris, regis, buvo pernelyg liberalus.

Pasirodo, šis itin konservatyvios Bavarijos politikas susikūrė paskyrą sadomazochistų tinklalapyje. Sekso vergove besidomintis politikas save ten apibūdino kaip „dominuoti mėgstantį sadistą” ir įkėlė nuotrauką, kurioje jis užfiksuotas sadomazochistų žaidimų kambaryje.

Vergių ieškojęs politikas gailėjosi savo poelgio, tikino, kad ši informacija nebuvo skirta visuomenei. Dabar vokiečiai juokauja, kad net jei rinkėjai ir nubaus H.Mullerį, jam, kaip sadomazochistui, tai gali ir visai patikti.

Jei Vokietijos socialdemokratai ir laisvieji demokratai prieš rugsėjo 22-osios rinkimus galėjo pabloginti padėtį, jiems tai pavyko – abiejų partijų politikai įsivėlė į komiškus skandalus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.