V.Dombrovskis tiki naujosios Latvijos vyriausybės ateitimi

Postą paliekantis Latvijos ministras pirmininkas Valdis Dombrovskis tiki, kad nauja centro-dešinės koalicija sumažins politinę įtampą šalyje ir įrodys, kad gali dirbti kaip komanda.

V.Dombrovskis vylėsi, kad Laimdotos Straujumos vadovaujama vyriausybė liks dirbti ir po spalį vyksiančių parlamento rinkimų.<br>EPA-ELTA nuotr.
V.Dombrovskis vylėsi, kad Laimdotos Straujumos vadovaujama vyriausybė liks dirbti ir po spalį vyksiančių parlamento rinkimų.<br>EPA-ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

LETA, ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 7, 2014, 11:39 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 9:06 PM

V.Dombrovskis vylėsi, kad Laimdotos Straujumos vadovaujama vyriausybė liks dirbti ir po spalį vyksiančių parlamento rinkimų. Tačiau premjeras pripažino, kad koalicijos partneriai vis dar nesutaria dėl kai kurių svarbių dalykų.

Tuo tarpu opozicinės „Harmonijos centro“ partijos lyderis Janis Urbanovičius sakė abejojantis, ar centro-dešinės koalicija sudarys daugumą Seime po spalio rinkimų.

Komentuodamas svarbiausias užduotis naujajai ministrei pirmininkei, V.Dombrovskis minėjo Latvijos pasirengimą Europos Sąjungos (ES) pirmininkavimui, ES struktūrinių fondų lėšų planavimą, Zuolitūdės tragedijos tyrimą ir tobulesnį statybų sektoriaus reguliavimą.

Postą paliekantis premjeras atsisakė komentuoti savo ateities planus, sakydamas kad grįš dirbti į parlamentą, o šiuo klausimu daugiau informacijos bus pateikta penktadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.